Zvezdi prodali napadača za 4.000.000, a doveli Balotelija - ''Super Mario'' već počeo da im se isplaćuje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.10.2023.
21:35
Izvor: Sportske.net

Kakav (povratnički) debi Marija Balotelija!

EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

O turskoj Adana Demirsporu se dosta pisalo ovog leta u našim medijima, jer je pomenuti turski klub u finišu prelaznog roka za četiri miliona evra prodao Crvenoj zvezdi svog napadača Šefrifa Ndiaja.

U međuvremenu, upražnjenu poziciju su popunili dovođenjem nestašnog Italijana Marija Balotelija koji je prethodni angažman imao u švajcarskom Sionu, gde je otišao baš iz Adane.

Baloteli se u Adanu vratio kao slobodan igrač, bez obeštećenja, a od večeras je počeo da im se isplaćuje i učinkom na terenu.

Naime, Adana Demirspor je večeras na svom terenu savladala Alaniju sa ubedljivih 4:0 u sedmom kolu tamošnje Superlige, a Baloteli je u svom debitantskom nastupu bio dvostruki strelac!

Na vodeći gol se čekalo pola sata, a onda je Sari odlično centrirao sa desne strane na ivicu peterca, odakle se Baloteli ''poklonio'' i udarcem glavom poslao loptu u mrežu - 1:0.

Tek što je počelo drugo poluvreme, isti tandem na delu i u istim ulogama. Sari je opet probio po desnoj strani, opet ubacio loptu na ivici peterca, a Baloteli ovoga puta nogom šalje loptu u mrežu za 2:0.

Do kraja su Belhanda i Ajdogan trijumf Adane učinili još ubedljivijim, za konačnih 4:0, a Adana Demirspor je posle sedam odigranih kola treća na tabali sa 14 bodova, sedam manje od Fenerbahčea i pet od Galatasaraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke