Zvezdina legenda razočarana igrom Zagrepčana: ''Ceo Dinamo nije dobar''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.09.2021.
15:36
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

Nije problem u jednom ili dvojici igrača?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zagrebački Dinamo ove sezone igra daleko ispod očekivanja. Nije uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, ispao je u kvalifikacijama od Legije, ali je potom izborio plasman u Ligu Evrope.

Međutim, u svojoj grupi nije dobro startovao, pošto je na Maksimiru poražen od engleskog Vest Hema rezultatom 2:0.

U hrvatskim medijima se ovih dana traže uzroci problema i zbog čega Dinamo ovog leta ne liči na onu ekipu iz prošle sezone koja je blistala i na domaćoj i na evropskoj sceni.

Na tu temu progovorio je i Robert Prosinečki, legendarni Zvezdin fudbaler koji je deo svoje igračke karijere proveo i u Dinamu.

''U ovom trenutku Dinamo nema niti pravog “kilera”, igrača koji je u stanju rešiti utakmicu. Ademi se vratio nakon teške povrede, sve ima svoje. Nadalje, svojevremeno se puno pričalo i pisalo o Bruni Petkoviću, u onom razdoblju kad je igrao maestralno, apostrofiralo se da će biti 'devetka' ne samo u Dinamu, već i u reprezentaciji. Na kraju je sad 'desetka'... Makar, nije mu bilo lako igrati protiv dvojice jakih stopera Vest Hema.

Međutim, ne bih ja sad tu secirao igrače pojedinačno, analizirao greške ili loše poteze, jer bi to bila kretnja u nekom sasvim pogrešnom smeru. Celi Dinamo nije dobar!

Da, neki igrači mogu sigurno puno više, i moraju više, ali bilo bi pogrešno izvlačiti na površinu neke igrače. Nije tu bitno ko je bio bolji, ko je bio lošiji. U ovom trenutku ekipa Dinama ne štima, to je suština svega'', izjavio je Prosinečki, a prenose ''Sportske novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke