Zvezdini rivali blistaju, Monako izdržao na Parku prinčeva!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.08.2022.
22:46
Izvor: Sportske.net

Posle Ferencvaroša koji je ostvario ubedljivu pobedu, večeras je značajan rezultat ostvario i Monako.

EPA-EFE/Mohammed Badra
EPA-EFE/Mohammed Badra

Povezane vesti

Fudbalski vikend u Francuskoj obeležio je večerašnji duel Pari Sen Žermena i Monaka koji je završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Posle tri vezane pobede, PSŽ je upisao i prvi remi, a Monako je stigao do petog osvojenog boda ove sezone.

''Kneževi'', koji će biti jedan od Zvezdinih rivala u Ligi Evrope, poveli su u 20. minutu golom Kevina Folanda koji je na asistenciju Golovina izbegao ofsajd zamku i potom savladao Donarumu.

Parižani su, naravno, pokušavali da što pre izjednače, ali nisu imali ni sreće u pojedinim situacijama, pa su čak tri puta pogađali okvir gola.

Mnogi su već videli loptu u golu posle šuta Renata Sančeza sa ivice kaznenog prostora, ali ona je ipak završila tik pored desne stative Nibelovog gola.

Parižani su do izjednačenja stigli u 68. minutu kada je Nejmar u duelu sa Maripanom iznudio jedanaesterac, a sudija Benoa Bastijen posle konsultacija sa VAR sobom doneo takvu odluku. Nejmar je preuzeo odgovornost i da izvede penal, učinio je to precizno, a lopta je završila u donjem desnom uglu - 1:1.

Mnogo sreće imala je ekipa Monaka u 74. minutu kada je Hakimi iskoristio slobodan prostor ispred šesnaesterca, odlično šutirao, ali je stativa bila saveznik gostiju.

Novo veliko iskušenje za ekipu Monaka viđeno je u 84. minutu, Nuno Mendeš je poslao loptu za Kilijana Mbapea, koji je protutnjao u kazneni prostor, snažno šutirao, ali je Nibel odlično reagovao i sačuvao remi ''Kneževima''.


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke