AdmiralBet Specijal - Strašne mundijalske kvote, pazite se Bejla!

Autor: Boris Jovanović
utorak 29.11.2022.
10:58
Izvor: Sportske.net

Odličan izbor...

Povezane vesti

Danas počinje treće kolo takmičenja po grupama na Mundijalu u Kataru, saznaćemo četiri tima koja prolaze dalje iz grupa A i B. Tačnije videćemo rasplet, na programu su mečevi Holandije i Katara, Ekvadora i Senegala (obe od 16 časova), večernji termin je rezervisan za utakmice Irana i Amerike i sudar Velšana i Engleza.

AdmiralBet je pripremio seriju opklada, specijala koje imate prilike da vidite OVDE, u pitanju su opklade na jake kvote, kombinacije uz koje možete da napravite lep dobitak.

Takođe, čekaju vas i dnevne opklade koje se tiču dana na šampionatu, AdmiralBet nudi kombinovano broj golova na sve četiri utakmice (margina je 9.5), ali i šuteve u okvir gola, faulove, kornere...

Ovde možete da vidite te opklade, što se kvote dana tiče, napumpana je na utakmici Liga kupa između Santa Klare i Oliveirensea, domaćin je favorit na Azorima, ta kvota i još jedna od 1.30+ takođe daju lepu priliku za zaradu.

Što se košarke tiče, posle sinoćnjeg derbija, na programu su mečevi Evrokupa kao i FIBA lige šampiona, ali i poeni igračakoje prosto obožavate.

Dakle, prava ponuda, na pravom mestu u AdmiralBet-u!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak