AdmiralBet specijali, brazilska goleada i napetost sa Hrvatima?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.12.2022.
11:34
Izvor: Sportske.net

Šta nas danas čeka u ponudi popularne kladionice?

Povezane vesti

Treći dan osmine finala Mundijala, favoriti su za vikend bili sigurni, danas je Brazil veliki favorit protiv Južne Koreje, što se tiče popodnevnog duela Hrvatske i Japana, komšije su bliže četvrfinalu, ali samo ako ne potcene "Samuraje".

AdmiralBet kao i svakog mundijalskog dana ima specijale, kada je u pitanju sudar Hrvata i Japanaca izdvajamo GG&3+ uz prvi pogodak Marka Livaje, kvota je 15, a obratite i pažnju na kvotu 150! Japan je okrenuo protiv Nemačke, da li su spremni za novi podvig, ako uz to bude pet golova i strelac bude Kramarić, čeka vas premija.

Znatno manje neizvesnosti bi trebalo da bude u duelu Brazilaca i Južne Koreje, verujemo da će roviti Nejmar ipak čekati šansu sa klupe. Ako Brazilci pobede ubedljivo, daju tri gola ili više i jedan od pogodaka bude delo Vinisijusa Žuniora, imate kvotu 4.50. Ako vidimo popularnu GG&3+ i pogodak za Azijate postigne Son, kvota je 10. Pobeda Brazilaca iz 1-1 i crveni karton na meču, donosi kvotu 8.5. 

Ima naravno i drugim opklada u specijalu OVDE sve možete da proverite.

Juče smo vam spakovali dobitak, uz pobedu Eibara, dodali smo ili Partizan ili za one najhrabrije plus poene na Madara. 

Danas je kvota dana, meč Versaja i nekadašnjeg prvoligaša Sedana, pa recimo ako uz pobedu domaćina koja je 2.03, najveća u Srbiji, dodate više 6.5 asistencija Slukasa u derbiju Olimpijakosa i Panatinaikosa (kvota je 1.85) imaćete baš lep dobitak. To je naš predlog, bitno je da dodate kvotu veću od 1.30, uz pomenuti Versaj. Ako želite baš zicer, Petkimspor bi trebalo da dobije očajnu Manisu u turskom košarkaškom šampionatu.

Proverite i poene igrača, to je uvek atraktivno, i samo napred, do dobitka na AdmiralBet. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak