AdmiralBet Specijali - Grobari, podržite Asana, Modrić ili De Brujne?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 01.12.2022.
11:58
Izvor: Sportske.net

Bogat program tokom mundijalskog popodneva...

Povezane vesti

Nastavljamo sa specijalima za Mundijal, imamo četiri para osmine finala, dobićemo danas još dva, na programu je rasplet u grupama E i F.

U E grupi, na programu su dva meča, situacija je jako komplikovana, Španci su najbliži prolasku, dovoljno je da ne izgube od Japana, ali oni žele prvo mesto u grupi, što garantuje pobeda. Nemci se nadaju naravno trijumfu Španaca, oni će morati da savladaju Kostarikuinače ispadaju. Ako Španija remizira, Nemačka bi morala da pobedi sa dva gola razlike, u stvari da nekako na kraju da više golova nego Japan.

To su sve kombinacije, što se specijala tiče, pripremili smo sa oba meča.

Kada su Španija i Japan u pitanju, oni koji navijaju za Partizan bi mogli da podrže Asana, GG&4+, uz pogodak Japanca koji će početi danas, kvota je 15, dok u duelu Nemačke i Kostarike, zašto kriti, očekujemo pobedu "Pancera". Ako bude 2-2, i 2+pp, verovatno će i Tomas Miler dati neki gol tokom meča, kvota je 8.00. Ako vidimo prelaz iz 1-2 i penal na utakmici (da Nemci okrenu u nastavku), kvota je fantastičnih 50.

U grupi F koja igra popodne, u centru pažnje je sudar Belgije i Hrvatske. Ako dobiju "Crveni Đavoli", a Maroko ne izgubi od Kanade, pakuju se "Vatreni", ako se održe, Belgija je ispala, osim ako Kanada ne nanese katastrofu Marokancima, što je ipak naučna fantastika. 

U svakom slučaju nudimo širok specijal sa duela Belgije i Hrvatske, pronađite svoju opkladu, ako navijate za komšije, 1&1-3 golova, uz pogodak legendarnog Modrića, kvota je 15. Ako navijate za Belgijance, razmislite od 2&3+ uz gol De Brajnea, na kvotu 8.00.

Dakle, još jedno pravo fudbalsko popodne, da se igrate, zabavite, možda i zaradite, što se tiče kvote dana, u AdmiralBetu nude pobedu Maritima protiv Rio Avea, u Liga kupu, na 2.50. Potrebno je da dodate jednu kvotu od 1.30+ i imaćete zaista dobru šansu za profit, ako bodovi ostanu na ostrvu Madeira. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak