AdmiralBet specijali, Kristijano, Džakin crveni, iznenađenje Maroka?

Autor: Boris Jovanović
utorak 06.12.2022.
11:35
Izvor: Sportske.net

Juče ste imali priliku za dobitak, evo je i danas...

Povezane vesti

Dobili smo tri četvrtfinala, klasik između Holandije i Argentine, kao i novi sudar Brazila sa našim komšijama Hrvatima, ali i subotnji šlager Francuza i Engleza.

Juče ste imali prilike da uhvatite kvotu devet na duelu Hrvata i Japanaca, ali i kvotu 4.5 na sudar Brazila i Koreje, uz pobedu Brazila, dali su 3+ golova, a strelac je bio i Vini Žunior.

Idemo dalje, danas su na programu dva meča, Maroko i Španija, odnosno Portugal i Švajcarska.

Uz bogatu ponudu osnovnih opklada, AdmiralBet nudi nove specijale, kako za same utakmice, tako i za Ronalda kome je ovo poslednji Mundijal.

Možete sami da izaberete, nama se sviđa pobeda Španaca iz "znaka" (2-2) i penal na meču, kvota je 6.50. Što se tiče Maroka, ako dobiju, bude 3+ i Bufal postigne gol kvota je 100!

U sudaru Portugala i Švajcarske, Ronaldo će biti u prvom planu, imate veliki broj specijala vezani za Kristijana, ali i druge igrače. Ako Portugal dobije, uz 2-5 golova i Džaka dobije crveni karton kvota je 35.

U svakom slučaju i danas mnogo zabave na AdmiralBetu, samo napred, nakon današnje osmine finala sledi dvodnevna pauza, a onda počinje ono pravo, fantastična četvrtfinala!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak