Bono otpevao himnu, pa nestao - Evo šta se desilo sa golmanom Maroka!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 27.11.2022.
20:15
Izvor: Sportske.net

Sada je sve jasno.

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Reprezentacija Maroka ostvarila je ogromnu pobedu u meču drugog kola grupe F na Mundijalu u Kataru. Afrička selekcija je sa 2:0 savladala favorizovanu Belgiju i blizu je plasmana u nokaut fazu takmičenja.

Ono što je pored sjajne partije Marokanaca obeležilo ovaj susret bio je izostanak prvog čuvara mreže njihove selekcije Bonoa koji je pre utakmice stigao do otpeva i himnu svoje zemlje, a onda izašao sa terena, da bi ga zamenio rezervni čuvar mreže Munir.

Selektor Marokanaca Valid Regragui nakon na konferecniji za medije nakon utakmice otkrio je razlog za promenu golmana u poslednji čas.

"Dobio je udarac na meču protiv Hrvatske. Pokušali smo, čekali smo do poslednjeg momenta. Pred početak utakmice je prišao i rekao da se ne oseća dobro. Bio je iskren i to je značilo da mogu da napravim izmenu i da pružim priliku Muniru koji je odigrao odlično", rekao je Regragui.

Maroko je posle dve odigrane utakmice na drugom mestu u grupi F sa četiri boda i lošijom gol razlikom u odnosu na Hrvatsku. Treća je Belgija sa tri osvojena poena, dok su Kanađani bez bodova.

U poslednjem kolu prvog decembra sastaju se Maroko - Kanada i Hrvatska - Belgija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke