Borjan dolazi da bodri Srbiju i to sa kanadskim saigračem!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 24.11.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Juče je njegova selekcija bila sjajna protiv favorizovanih Belgijanaca.

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Crvene zvezde i čuvar mreže kanadske reprezentacije Milan Borjan rekao je okupljenim novinarima juče posle meča sa Belgijom da dolazi da bodri Srbiju večeras.

Borjanova Kanada je odigrala izuzetan meč, iznad svih očekivanja, protiv Belgijanaca koji su druga selekcija sveta u ovom trenutku. Lako je moglo da se desi da Kanađani trijumfuju, a zapravo se desilo suprotno. Belgija je preko Mišija Bačuaija postigla jedini gol na utakmici.

"Odigrali smo taktički veoma dobru utakmicu. Imali smo dosta šansi, ali nismo ih iskoristili, a primili smo gol iz greške. Nismo bili dovoljno koncentrisani. Krivo mi je što smo izgubili jer smo stvarno odigrali fenomenalnu utakmicu i pokazali da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom na svetu", kazao je Borjan srpskim medijima.

Njih je tom prilikom zanimalo, između ostalog, i da li će Borjan doći da bodri "orlove" protiv Brazila.

"Da, idem na utakmicu. Uzeo sam kartu u zadnji čas, jer nisam bio siguran da li ću moći, ali pitao sam ove moje iz reprezentacije i dozvolili su mi, tako da će Srbija imati podršku sa tribina i od mene", kazao je Borjan i naveo da će mu društvo praviti njegov kapiten Atiba Hatčinson

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke