Brazilci tvrde - Luka Jović starter večeras!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 24.11.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Niti jedan naš mediji ne vidi njega u startnoj postavi.

BETAPHOTO/Marko Metlas
BETAPHOTO/Marko Metlas

Povezane vesti

Došao je taj dan, vreme da Srbija protiv Brazila odigra svoju premijernu utakmicu na Mundijalu u Katartu.Večeras će se od 20 sati na stadionu Lusail suočiti "orlovi" i "karioke" u borbi za prve bodove na ovom Svetskom prvenstvu.

Brazilski mediji ne bave se preterano analizom reprezentacije Srbije. Fokusirani su gotovo isključivo na svoj tim i glavni cilj, a to je osvajanje Mundijala. Selekciju Dragana Stojkovića Piksija vide samo kao prvu i "usputnu" stanicu ka šestoj zlatnoj "Boginji".

Najveći brazilski sportski list "Lanse" danas je u najavi utakmici predočio svojim čitaocima da je Srbija u sjajnoj formi i da se na Mundijal plasirala ispred Portugalije, te da smo uzbuđeni zbog sjajne generacije koju imamo, a čiji su predvodnici dvojica napadača Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović. Citirali su i našeg selektora Dragana Stojkovića koji je rekao da se ne plaši nikoga, pa ni Brazila.

Ipak ono što nas je iznenadilo jeste najava startne postave Srbije prema "Lanseu", u njoj jedno veliko iznenađenje - Luka Jović.

Brazilci najavjulju da će Stojković ostati dosledan formaciji sa dvojicom napadača, ali da će Aleksandar Mitrović ostati na klupi. Prema njihovom mišljenju tim Srbije večeras će izgledati ovako:

Vanja Milinković-Savić - Milenković, S. Mitrović, Pavlović - Živković, Gudelj, Sergej Milinković-Savić, Kostić,Tadić -  Jović, Vlahović.

Što se tima selektora Tite tiče, sve je jasno. Kao i ostali mediji u Brazilu i "Lanse" je uveren u ovih startnih 11:

Alison - Danilo, Markinjos, Tijago Silva. Aleks Sandro - Kazemiro, Lukas Paketa, Nejmar - Rafinja, Rišarlison, Vinisijus.

AdmiralBet nudi sjajnu kvotu 6.90 na pobedu "orlova". Ako verujete u pobedu Srbije večeras, znate šta vam je činiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke