Brazilci o srpskim napadačima: "Pa zar su oni opasni?"

Autor: Mladen Heleta
petak 25.11.2022.
09:45
Izvor: Sportske.net

Likovanje.

EPA-EFE/Ronald Wittek
EPA-EFE/Ronald Wittek

Povezane vesti

Brazilci likuju nakon pobede nad Srbijom rezultatom 2:0 na otvaranju Mundijala u Kataru.

Plašili su se srpskih napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, a posle utakmice u kojoj ova dvojica nisu imali nijednu šansu za postizanje gola i u kojoj naš tim nije imao nijedan smislen pas u fazi napada, usledio je niz tekstova koji veličaju igru njihove ekipe.

Poznati brazilski sportski novinar Seržo Santana u svom autorskom tekstu posebno se obrušio na napadače Srbije i napisao kako se "srpske zvezde" Mitrović i Vlahović nisu videli na terenu.

Ističe da su štoperi Brazila Tijago Silva i Markinjos "stavili u džep" Mitrovića, koji je bio starter i onemogućili njegove najveće atribute da dođu do izražaja - skok igru i fizičku snagu. 

Piše i da je je Srbija ulaskom Vlahovića u nastavku imala dve "kule bliznakinje" u kaznenom prostoru, ali da i sa takvom postavom nije mogla da zapreti. Naglašava i kako golman Alison nije imao posla za 90 i kusur minuta fudbala.

Srbija i njeni napadači moraće da se "vade" u ponedeljak protiv Kameruna. AdmiralBet daje kvotu 1.77 na pobedu našeg tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke