Dalić već najavljuje finale, Petković bi da ''iskoči iz kože''!

Autor: Darko Mitrović
petak 09.12.2022.
19:27
Izvor: Sportske.net

Hrvatski selektor uveren da ovo nije krajnji domet njegovog tima.

 EPA-EFE/Stuart Franklin
EPA-EFE/Stuart Franklin

Povezane vesti

Reprezentacija Hrvatske je, bez obzira na sumnje mnogih, definitivno potvrdila da pripada samom svetskom vrhu.

Večeras se, po treći put u svojoj istoriji, a drugi put uzastopno plasirala u polufinale Svetskog prvenstva, i to na najslađi mogući način - preko Brazila!

Tim Zlatka Dalića je večeras u Kataru slavio posle penal-serije, pošto je u regularnom toku meča bilo 0:0, a posle produžetaka 1:1.

Odmah posle meča stigle su i prve reakcije iz hrvatskog nacionalnog tima, a selektor Dalić veruje da njegov tim može da ponovi uspeh od pre četiri godine, kada je Hrvatska igrala u finalu protiv Francuske.

"Ovo je pobeda za hrvatski narod. Svaka čast momcima. Izbacili smo najvećeg favorita. Ovo je Hrvatska. Nikad nas je potcenjujte, rekao sam to! Ovo nije naš kraj, idemo dalje. Ovo je pobeda Hrvatske, svi su dali svoj maksimum'', rekao je Dalić i dodao: ''Ovi moji igrači nisu normalni", rekao je Zlatko Dalić za HRT.

Bruno Petković je bio strelac izjednačujućeg gola u drugom produžetku za 1:1.

"Ne znam, iskočio bih iz svoje kože... Ne mogu opisati. Najvredniji gol u mom životu. Moj otac uvek kaže da ću zabiti. Možda bi bilo bolje da ga slušam češće. Livi nam olakša svima te penale kad odbrani prvu loptu. Bila je drama i mali grč, ali pokazali smo koliko smo dobri", izjavio je Petković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke