Džaka hvalio Mitrovića, novinaru nije dao odgovor koji je on očekivao

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 28.11.2022.
23:37
Izvor: Sportske.net

Nije ulazio u dublju tematiku.

EPA-EFE/Rolex dela Pena
EPA-EFE/Rolex dela Pena

Povezane vesti

Vezista selekcije Švajcarske Granit Džaka izjavio je da je svestan da Srbija ima svoje kvalitete, ali veruje da je njegov tim sposoban da pobedi predstojećeg rivala.

Švajcarci su bili tvrd orah za Brazil ovog popodneva i nisu uspeli da izdrže do samog kraja budući da su poklekli pod prelepom akcijom i još boljom završnicom svog rivala. 

Sada će morati da jure trijumf pozitivan ishod u duelu sa Srbijom koju dobro poznaju s prethodnog Mundijala.

"Srbija ima svoj kvalitet koji je drugačiji nego Brazilov danas. S Mitrovićem napred, s više prodora po bokovima, dok Brazil igra više po zemlji... Verujem da možemo da pobedimo i nadam se da ćemo to uraditi u petak", naveo je Džaka u razgovoru sa medijima.

Jedan od novinara osvrnuo se na njegovu i Šaćirijevu gestikulaciju iz 2018. godine, te ga je navodio da prokomentariše zastavu koja je osvanula u svlačionici Srbije posle meča sa Brazilom, ali Džaka nije želeo dublje da ulazi u diskusiju.

"Za nas je svejedno protiv koga igramo jer smo profesionalci. Ja sam profesionalni fudbaler, volim da igram i protiv Kameruna i protiv Brazila i protiv Srbije s istim žarom. Istorija nema veze sa utakmicom. Oni su Srbija, mi smo Švajcarska, i jedni i drugi ćemo dati sve od sebe, pa neka bolji pobedi", kazao je, čime inostrani novinar sigurno nije dobio ono što je želeo od svog pitanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke