Hrvati su u Rusiji pobedili 3:0, ni ne čudi kada vidite sastav Argentine...

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 12.12.2022.
16:35
Izvor: Sportske.net

Ogromna razlika...

EPA-EFE/FRANCK ROBICHON
EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Povezane vesti

Fudbalske selekcije Argentine i Hrvatske sastaju se u utorak u prvom polufinalu Mundijala u Kataru, što je pravi trenutak da se prisetimo prethodnog susreta.

Pre samo četiri godine, na SP u Rusiji, Hrvatska i Argentina bile su u istoj grupi. Hrvati su slavili rezultatom 3:0, a iako deluje neverovatno, iz ovog ugla ni ne čudi ako pogledamo postave sa tog meča.

Za Argentinu su na tom meču igrali - Kabaljero, Merkado, Salvio, Enco Perez, Mesa i u tom trenutku na zalasku karijere, veteran Maskerano, jasno je, niko od njih ne bi mogao ni da primiriše startnoj postavi danas.

S druge strane, Hrvati su, baš kao i sada, imali odličnu ekipu, pitanje je koliko je ovaj tim slabiji od onog, ali su umesto Livakovića, Gvardiola, Kovačića, Petkovića, igrali - Subašić, Vida, Rakitić, Mandžukić, a ne treba zaboraviti ni Rebića koji je u tom periodu igrao svoj najbolji fudbal i upravo bio strelac protiv Argentine. Druga dva gola postigli su Modrić i Rakitić. 

Kao što kažu svi akteri i mediji pred ovaj meč, ovo će biti potpuno drugačija utakmica, a najviše zbog ove postave koju vidite dole...

Jedva čekamo sutra 20.00.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke