Kamerunac kojem je Rusija u srcu: "Protiv Srbije obavezna pobeda"

Autor: Nemanja Janošev
subota 26.11.2022.
23:30
Izvor: Sportske.net

Jasan je.

EPA-EFE/Noushad Thekkayil
EPA-EFE/Noushad Thekkayil

Povezane vesti

Kamerunski fudbaler Gael Ondua poručio je za ruske medije da njegovu selekciju zanima samo pobeda protiv Srbije u 2. kolu grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Ondua je skrenuo pažnju na sebe tako što je na kopačkama tokom duela sa Švajcarskom, pored kamerunske imao utisnutu i rusku zastavu.

Kako kaže, on je jedini Rus koji nastupa na ovom Mundijalu, a identifikaciju sa ovom zemljom ima od svojih mlađih dana koje je proveo upravo u Rusiji. Stasavao je igrajuć iza ove klubove, da bi se potom selio od Ukrajine, Danske, Švajcarske, pa sve do Nemačke gde danas nastupa za Hanover.

"Ne znam da li sam ikada razmatran od strane ruskih selektora... Da li je boja kože možda bila prepreka? Nikako! To je za Ruse glupost. Siguran sam da su u pitanju drugi kriterijumi", kazao je Ondua za ruske medije.

Upitan je, između ostalog, da prokomentariše predstojeći meč protiv Srbije koji je biti ili ne biti za obe selekcije.

"Obavezno moramo da pobedimo u narednoj utakmici, nema drugog izbora. Mogli smo i Švajcarce da pobedimo. U prvom poluvremenu smo imali šanse koje nismo iskoristili, a u drugom su oni poveli i mi nismo uspevali da se vratimo", konstatovao je Ondua.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke