Kamerunski novinar za Sportske upozorava: "Srbijo, pazi se najboljeg napadača na svetu!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 27.11.2022.
20:00
Izvor: Sportske.net

Kolega otkrio i koga se iz tima Srbije najviše pribojavaju.

EPA-EFE/Rolex dela Pena
EPA-EFE/Rolex dela Pena

Povezane vesti

Nakon donekle i očekivanog poraza od Brazila, reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru.

U okviru drugog kola grupe G, "orlovi" igraju protiv selekcije Kameruna, a meč je na programu od 11 časova po srpskom vremenu na stadionu Al Džanub.

O kvalitetima afričkih "lavova", Srbije, ali i očekivanjima za taj meč, razgovarali smo sa kamerunskim novinarom "HTV Cameroon" medija Indžekom Fil Danijelom.

Kako je kamerunska javnost videla meč sa Švajcarskom koji je afrički tim izgubio minimalnim rezultatom u prvom kolu?

"Kamerun protiv Švajcarske nije odigrao dobro u drugom poluvremenu, sada smo fokusirani na Srbiju. Stručni štab je optimističan, čitav tim je mobilisan i spreman. Kamerunska javnost ima pozitivan stav posle prve utakmice, nisu klonuli duhom bez obzira na poraz od Švajcarske", rekao je Indžek.

Kako će protiv Srbije, od koga preti najveća opasnost?

"Protiv Srbije, Kamerun će igrati veoma napadački jer mora da pobedi. Očekujemo trijumf jer imamo napadača u najboljoj formi na svetu u ovom trenutku, Erika Maksima Čupo Motinga", smatra kamerunski kolega.

Aduti Srbije, prema Kameruncima?

"Opšti je utisak da u kamerunskoj javnosti vlada mišljenje da najveću opasnost predstavljaju trojica igrača. U pitanju su Dušan Vlahović, Filip Kostić i Aleksandar Mitrović", rekao je Indžek.

Iz Katara: Ivan Cvetković

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke