Neizvesnost za "petlove" i Minhen - Ernandez ide u penziju?!

Autor: Stefan Matić
subota 26.11.2022.
16:45
Izvor: Sportske.net

Misao koja mu se zasigurno javila.

EPA-EFE/Ronald Wittek
EPA-EFE/Ronald Wittek

Povezane vesti

Branilac titule, reprezentacija Francuske je uspešno krenula u odbranu "Boginje".

Savladali su reprezentaciju Australije rezultatom 4:1 u prvom kolu, večeras igraju protiv Danaca gde bi potencijalno pobedom mogli da overe plasman u naredno kolo. 

Dešam će morati da promeni sastav, sigurno nećemo videti sveže povređenog Lukasa Ernandeza u sastavu "trikolora". Zbog povrede ligamenata, defanzivac Bajerna i reprezentacije Francuske, nećemo gledati do kraja tekuće sezone. 

Ernandez od početka karijere kuburi sa povredama, a francuski L'Ekip prenosi kako polivalentni defanzivac razmišlja čak i o kraju svoje karijere. 

Ovo ne bi bilo ništa čudno, ali Lukas ima tek 26 godina! Nadamo se da neće krenuti putem penzije, mada je ovo njegova šest povreda od početka januara meseca. Sa druge strane, i ako se odluči za povlačenje Ernandez će imati više osvojenih priznanja nego mnogi igrači sa dužim karijerama. Podsetimo, bivši defanzivac Atletika je osvojio maltene sve što je moglo u reprezentativnom i klupskom fudbalu. Jedino mu fali titula Evropskog šampiona sa reprezentacijom Francuske. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke