Oglasio se Mesi posle promašenog penala: ''Ljut sam na sebe!''

Autor: Nemanja Veljković
sreda 30.11.2022.
23:36
Izvor: Sportske.net

Argentinac otvorio dušu.

EPA
EPA

Povezane vesti

Lionel Mesi je bio jedna od centralnih figura meča između Argentine i Poljske koji su ''Gaučosi'' posle velike borbe i mnogo uzubuđenja rešili u svoju korist (2:0) i tako obezbedili plasman u osminu finala.

U finišu prvog poluvremena Argentina je imala veliku priliku da povede, ali Mesi nije uspeo da iskoristi jedanaesterac koji je nad njim dosuđen.

Bio je to prvi promašen penal Argentinca na Mundijalu u Kataru, nakon što je iskoristio prvi u meču protiv Saudijske Arabije.

Zanimljivo je to što je Argentincu ovo bio čak 31. promašaj se 11 metara u karijeri!

Po završetku meča, Mesi je otvorio dušu.

"Ljut sam na sebe zbog promašenog penala. Imam utisak da je tim bio joj jači posle te moje greške. Znali smo da ako postignemo prvi gol, to sve može da promeni", kazao je Mesi.

Reprezentaciju Argentine u osmini finala očekuje duel sa Australijom. Leo je svestan da je obavljen jedan dobar deo posla, ali da velika uzbuđenja tek slede.

"Mislim da će utakmica sa Australijom biti veoma teška. Svako može da pobedi svakoga, sve je nekako izjednačeno. Moramo da pripremimo taj meč na najbolji mogući način, kako mi to obično i radimo", poručila je "desetka" Argentine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke