Rešavajte dnevne mundijjalske zadatke u AdmiralBet-u i osvojite do 1 200 000 dinara!

Autor: Boris Jovanović
utorak 22.11.2022.
09:28
Izvor: Sportske.net

Iskoristite vaše fudbalsko znanje i svaki dan rešite novi zadatak i osvojite dnevno 50.000 RSD freebeta

Povezane vesti

Čekanje je završeno! Počela je jedna od najvećih planetarnih sportskih manifestacija, Svetsko prvenstvo u Kataru! Šta će nam sve doneti i koliko uzbuđenja, saznaćemo u narednih mesec dana.

Ono što u ovom trenutku sigurno znamo jeste to da je AdmiralBet obuzela prava mundijalska euforija, gde vas čeka 23 dana dug “Put do pehara” i isto toliko zadataka, sa ukupnim nagradnim fondom od 1.200.000 dinara!

Predlažemo vam da, “ono malo” slobodnog vremena u pauzama od fudbalskih utakmica u Kataru, iskoristite na rešavanje dnevnih zadataka i osvajanje šampionskih nagrada u AdmiralBet-u.

Dok traje SP, svakog dana imaćete novu šansu da osvojite čak 50.000 dinara freebet-a!

Na AdmiralBet sajtu ili novoj aplikaciji čekaće vas uvek novi dnevni zadatak. Biće vam potrebno vaše fudbalsko znanje i iskustvo da odgovorite na izazov, pogodite tiket sa najvećom kvotom i tako pokupite vašu dnevnu nagradu od 50.000 RSD.

Tu nije kraj, jer mundijalsko finale donosi duplo više! Pa tako, ukoliko na finalni dan uspešno rešite poslednji, 23. izazov, osvojićete duplo veću nagradu u iznosu od 100.000 dinara!

Tokom trajanja SP-a, svi novi igrači koji se registruju, onda verifikuju svoj nalog i potvrde svoj broj telefona na novoj AdmiralBet aplikaciji, odmah nakon toga dobijaju 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Ako, pored fudbala, volite da se zabavite i na onlajn slot igrama, “Put do pehara” vas vodi i na AdmiralBet slot turnir vredan 2.000.000 dinara! 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak