Ronaldo opet na meti kritika, ali je napravio i gest za poštovanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.12.2022.
23:33
Izvor: Sportske.net

Šta je sad uradio...?

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Reprezentacija Portugala se u velikom stilu plasirala u četvrtfinale Mundijala. Bez Kristijana Ronalda u startnoj postavi tim selektora Santoša je deklasirao Švajcarsku rezultatom 6:1 i za plasman u polufinale boriće se protiv Maroka koji je ranije večeras eliminisao Španiju posle penal-serije.

Sve je izgledalo savršeno za Portugalce večeras, Ronaldo je bio nasmejan i vidno raspoložen i na klupi, i kasnije po ulasku na teren, ali kada je on u pitanju večeras se najviše komentariše detalj po završetku meča, kada reprezentativci Portugala slave veliku pobedu sa navijačima - osim Ronalda koji se uputio ka svlačionici.

Naravno, odmah su počele i kritike na njegov račun, kako navodno ipak nije mogao da podnese to što su sada neki drugi igrači u prvom planu, ali osim toga, pojavila se i druga fotografija, mnogo pozitivnija za 37-godišnjeg superstara.

Na toj fotografiji se vidi kako Ronaldo poklanja loptu jednoj devojci pored terena, što je, naravno, izazvalo i pohvale na njegov račun na društvenim mrežama.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke