Ronaldov saigrač tvrdi: ''Portugal bez njega igra više kao tim, bolje je da ulazi sa klupe''

Autor: Nemanja Veljković
četvrtak 08.12.2022.
23:15
Izvor: Sportske.net

Ima li u tome istine?

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Prema mišljenju Žozea Fontea, Portugal ''igra više kao tim'' bez Kristijana Ronalda.

Bivši igrač Mančester junajteda sa klupe je započeo meč osmine finala na Svetskom prvenstvu u kojem je Portugal pobedio Švajcarsku sa 6:1.

''Kada on nije na terenu, Portugal igra više kao tim, što smo videli u meču protiv Švajcarske. Odigrali su tečno, bez ijedne greške, svi su dali svoj doprinos i bilo je lepo to videti. Portugal ima kvalitet da to uradi na svakoj utakmici, ali moramo biti iskreni, samo prisustvo Ronalda na terenu čini da igrači reprezentacija nesvesno i automatski uvek njemu dodaju loptu''.

Reprezentativac Portugala koji je izostavljen sa spiska za ovaj Mundijal je dodao da Ronaldo može da pomogne timu i ulaskom sa klupe.

''Ne možete da učite legendu poput Ronalda. Ronaldo će uvek biti Ronaldo i za Portugal je pozitivno što ima fudbalera poput njega koji može da ulazi sa kluba, to bi moglo do prouzrukuje velike probleme protivnicima''.

Rekao je i da ima veliko poverenje u selektora Santoša.

''Pod njegovim vođstvom Portugal je stekao snažan mentalitet. Verujem da Portugal može da ode do samog kraja. Titula svetskog šampiona je ono što Portugalu nedostaje. Nadajmo se da će se to i dogoditi'', zaključio je portugalski defanzivac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke