Tite ''u klinču'' sa brazilskim novinarima: ''Ma, dajte, molim vas''

Autor: Darko Mitrović
petak 09.12.2022.
21:16
Izvor: Sportske.net

Odlazeći selektor Brazila posle eliminacije od Hrvatske ušao u polemiku sa brazilskim novinarima.

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Burna je noć pred brazilskim nacionalnim timom koji je danas razočarao tamošnju fudbalsku javnost eliminacijom od Hrvatske već u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Hrvati su slavili posle penal-serije, pošto je posle produžetaka bilo 1:1. Brazilci su poveli u produžecima golom Nejmara, izgledalo je da će uspeti da prođu u polufinale, ali najpre ih je Bruno Petković šokirao izjednačujućim golom, da bi na kraju u penal-seriji ponovo zablistao i golman Livaković, pa Brazilci pakuju kofere, a selektor Tite više neće obavljati tu dužnost.

Posle meča, na pres konferenciji Tite je odgovarao na kritike brazilskih novinara zašto njegov tim nije imao veći posed lopte, kao i zašto je zamenio Vinisijusa pre svega.

''Izmene koje sam obavio, kako da vam kažem. Imate Rodriga koji je tehnički jak, Pedra, jako dobar u završnici, Aleksa Sandra... Militaa sam zamenio jer je imao bolove i grčeve. Paketu sam menjao zbog iscrpljenosti... Teško mi je sada da pričam o bilo čemu jer kad primite gol u poslednjim trenucima, a imate posed, imate loptu... Pripremili smo 11 šansi, imali smo 11 udaraca, a Hrvatska samo jedan. I sad mi vi nešto govorite? Dajte, molim vas'', iznervirao se Tite.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke