Vlahović: "Bolja ekipa je pobedila"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.12.2022.
11:49
Izvor: Sportske.net

Nemamo šta da dodamo.

EPA-EFE/Ronald Wittek
EPA-EFE/Ronald Wittek

Povezane vesti

Dušan Vlahović je dao svoj komentar posle utakmice Srbije i Švajcarske, a ističe da je želeo da nastavi, ali i da poštuje odluku selektora Stojkovića. 

"Mister je odlučio da napravi izmenu. Osećao sam se okej, nisam igrao dugo i verovatno je to uticalo na odluku da me zameni. Nisam bio iznenađen, jer me je na poluvremenu već pitao kako se osećam. Imao sam dobru energiju jer sam dao prvi gol na SP. Između mene i selektora nije bilo nikakvih problema", rekao je Vlahović.

Sumirao je utiske sa čitavog prvenstva. 

"Brazilci su nas pobedili zasluženo, protiv Kameruna smo mogli bolje, a protiv Švajcarske nam je igrala pobeda. Rekao sam ako nas pobede - bolji su i treba im čestitati na tome. Ne znam kako su nas okrenuli u obe utakmice, ovo su Mundijali i ne bežimo od odgovornosti, bolja ekipa je pobedila i nema šta da se lažemo i zavaravamo."

Da li smatra da je ovogodišnji učinak na Mundijalu katastrofa? Nikako...

"Katastrofa? Ne znam koliko pratite koliko puta smo se plasirali iz grupe, to je realnost čim smo ispali. Ne preostaje nam ništa sem da radimo i napredujemo i plasiramo se na Evropsko prvenstvo i napravimo bolji rezultat. To je to."

Naredni izazovi podrazumevaju kvalifikacije za EURO, Vlahović će definitivno biti u konkurenciji. 

"Okupljanje je već u martu i ne vidim što bismo se razdvajali. Mi smo tim i kad se pobeđuje i kad se gubi... Šta sad da se pravimo da nismo ekipa? Idemo sa svešću da napredujemo i ostavimo što bolji rezultat", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke