Zvezda opet spremila dupli spektakl u ''Pioniru''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.11.2022.
16:25
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

I Evroliga i Mundijal!

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Crvena zvezda je od dolaska novog trenera Duška Ivanovića u odličnoj seriji rezultata, crveno-beli ređaju samo pobede, a najnoviju su ostvarili u ponedeljak protiv Partizana u AdmiralBet ABA ligi.

Naredni izazov Ivanovićeve pulene čeka već u petak, kada im u goste dolazi italijanski Virtus (bez Miloša Teodosića), a taj meč je zakazan za 18 časova, dva sata pre početka odlučujuće utakmice za plasman naše fudbalske reprezentacije u osminu finala Mundijala, protiv Švajcarske.

To će Crvena zvezda iskoristiti za još jedan ''dupli program'' u ''Pioniru'', baš kao i prošlog četvrtka kada su navijači imali priliku da posle pobede crveno-belih nad Makabijem, u ''Pioniru'' gledaju i fudbalski spektakl Brazil - Srbija.

''Za sve koji žele da prate fudbal sa tribina hale 'Aleksandar Nikolić', KK Crvena zvezda pripremio je video bim koji će odmah po završetku utakmice biti postavljen kao i prošli put ispred tribine C i D. Kako ne bi propustili ni sekunda fudbala klub će odmah po završetku košarkaške utakmice odmah uključiti signal iz Katara i na dva semafora iznad partera B i Partera

Klub je u saradnji sa 'Kafeterijom' i ovoga puta obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje (kafe i bezalkoholna pića)…

Podsećamo da se karte za utakmicu Crvena zvezda – Virtus već prodaju na prodajnim mestima našeg tiketing partnera i online, a prodavaće se i na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 11 časova.

Dođite da pobedimo Virtus, a onda da zajedno bodrimo naše fudbalere i proslavimo prolazak u drugu fazu Svetskog prvenstva!'', poručuju iz Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke