AdmiralBetSportske Fantazi PL - Napadači! Da li uzeti Mitrovića?

Autor: Darko Mitrović
petak 05.08.2022.
09:21
Izvor: Sportske.net

Kakav vam je plan što se tiče napadača?

Povezane vesti


Bavili smo se najpre golmanima, pa odbranom i veznim redom, stigli smo na kraju i do napadača.

Po mnogima to je i najlakše, međutim ima onih igraća koji smatraju da je izbor napadača, pogotovo trećeg od ključnog značaja za uspeh tima. Neki od uspešnijih igrača će vam reći da se najviše novca troši u veznom redu i da se tu dobija i gubi bitka.

Dakle svako može da uzme Kejna (11.5) ili Halanda (11.5), to nije nikakvo znanje. Mnogo će igrača imati u timu Gabrijela Žesusa (8.00) koji bombarduje golmane u pripremnom periodu, ali njega su često optuživali u Sitiju da nije rođeni strelac što bi trebalo da bude upozorenje.

Biće interesantno videti kako će Tuhel rešiti rebus u napadu, ali Kai Haverc (8.00) je svakako ugaoni kamen svakog pokušaja. Pratiće se i Kalvert-Luin (8.00) koji se vraća nakon povrede, a Darvin Nunjez (9.00), svakako će kako sezona odmiče biti primarno Klopovo rešenje, pre Firmina (8.00), ako Bobi ostane uopšte u Liverpulu.

U vrhu po cenama su još novi napadač Totenhema Ričarlison (8.5), ali hoće li on biti dodatak ili zamena za Kejna. Antonio (7.5) iz Vest Hema je omiljeni igrač na fantaziju. Prošle godine savetovali smo da uzmete Tonija iz Brentforda, odužio se sa 139 poena, bio u top pet među napadačima. Generalno gledano trebalo bi da pokušate sa napadačem koji neće biti mnogo rotiran, pa bi trebalo da skupi poene na broj mečeva.

Ko su špicevi koji bi vam rasteretili budžet?

Aleksandar Mitrović (6.5)

Ovo je sasvim jasno, Srbin je sam uveo Fulam u ligu, prošla sezona u PL bila je loša, ona prva posle ulaska bolja. Ali, bez Srbinovih 15 do 20 golova teško je verovati da "Kotadžeri" mogu da pomisle na opstanak. To ga čini metom, on bi mogao da bude drugi ili treći špic, ako ste dovoljno uštedeli na ostalim pozicijama.

Brennan Jonhson (6.00)

Ovaj Velšanin je dao 16 golova, ako pogledate pojačanja "Šumara", Stiv Kuper će i dalje zavisiti od njega. Pitanje je kako će se snaći u višem rangu, no površan pogled na napadače tima koji posle više od 20 godina igra PL, svakako sugeriše da bi mogao da doprinese.

Dominic Solanke (6.00)

Po nama, on je bolja ideja čak i od Mitrovića. Jer, izvodi penale, uz blizu 30-tak golova, imao je sedam asistencija, nekada velika nada Čelsija konačno je sazreo. "Trešnje" ne deluju kao dobar tim, ali neće dovoditi napadača, barem ne klasičnog te bi Solanke bio dobro rešenje, makar na startu.  Bryan Mbeumo (6.00)

Ako nećete Tonija, njegov saigrač iz Brentforda je jeftiniji. Mladi Francuz je odigrao odlično finiš sezone i Tomas Frank se nada da će nastaviti u istom stilu. Predlagali smo ga prošle godine kada je bio u veznom redu, napravio je više poena od Firmina, Vernera i Haverca.

Če Adams (6.5)

Adams je doneo 103 poena, on je jedan od igrača koji zagarantovano mesto u skromnom Sautemptonu. Imao je manje poena (34) nego pre dve sezone, ali kada "Sejntsi" daju golove, onda je strelac najčešće Adams. Plus, on je za razliku od Solankea, Mitrovića dokazan u PL.

I to bi bilo to, na Sportske.net nađite i ostale najave iz prethodnih brojeva magazina, ponovimo AdmiralBetSportske Fantazi, kod je oyv9ax, OVDE se možete informisati o pojedinačnim nagradama, a nagradni fond je 2 miliona. Plus, prebacili smo veći deo nagrada u nedeljna takmičenja, što znači da je svako kolo nova šansa za sjajnu nagradu!

Još jednom - ovo je adresa, samo registrujete ekipu, napravite tim, ukucate kod i spremni ste za naše takmičenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke