Bastijan, Ana i Angela Merkel!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.12.2021.
12:19
Izvor: Sportske.net

Bili su u poseti kod bivše nemačke kancelarke.

Epa/Jens Kalaene

Povezane vesti

Doskorašnja nemačka kancelarka Angela Merkel otišla je u penziju, a čestitke na ostvarenoj penziji stigle su i od Bastijana Švajnštajgera i njegove supruge Ane.

"Draga Angela, zadovoljstvo je bilo za moju ženu i mene da Vas posetimo u januaru 2019. godine. Šaljemo Vam naše čestitke i hvala na svemu što ste uradili kao kancelarka, želimo Vam sve najbolje i nadam se da se vidimo uskoro", objavio je Bastijan na Instagramu.

Ono što je veoma zanimljivo jeste da je upravo Angela Merkel uticala na život Bastijana Švajnštajgera, posebno kada mu je pred celom reprezentacijom Nemačke održala lekciju.

"Ušla je u svlačionicu pre meča s Portugalom i počela da mi drži lekcije. Rekla mi je da se trgnem i prestanem da pravim gluposti. Bio sam šokiran", rekao je pre par godina Bastijan.

Desilo se to 2008. godine.

Švajnštajger je tih godina bio sklon pijančenju i marihuani, provodio se sa devojkama na tehno žurkama, a jednom je provalio sigurnosni sistem dok je bio u karantinu, potom je u četiri sata ujutru vozio 200 km/h.Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.