"Burek sa sirom" dobio nastavak, Bosanci reagovali: "Možemo nahraniti celu Crnu Goru"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 13.06.2022.
17:25
Izvor: Sportske.net

Simpatičan rivalitet.

EPA-EFE/FEHIM DEMIR
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Povezane vesti

Prijatno iznenađenje od strane navijača Crne Gore, simpatično skandiranje na meču protiv Bosne i Hercegovine dobilo je odgovor sa druge strane. 

"Burek sa sirom!", pevali su navijači Crne Gore, a konačno smo dočekali i odgovor od strane navijača BiH.

Nije to jedino što je bilo zanimljivo, a tiče se navijača Crne Gore, oni su uspeli da prikupe novčana sredstva za kupovinu novog kombija ekipi iz Bosne nakon podmetnutog požara. 

"Avaz" prenosi da je vlasnik restorana "Kod Fehre", Fahrudin Mešković Fehro, ponudio da ugosti sve crnogorske navijače koji dođu u Zenicu, sve zbog njihovog gesta da prikupe novac. 

"Nema veze koliko ih je, svi mogu doći. Možemo čitavu Crnu Goru nahraniti. Jedva čekam da ih ugostim ovde, znači svi koji dođu bujrum kod mene na pečenje.  Ko nama malo da, ko nas voli, mi njega još više volimo i još više ćemo mu dati", rekao je on. 

Sa druge strane, "BH Fanatikos", navijači reprezentacije naših zapadnih suseda, takođe žele da ugoste navijače Crne Gore, ali žale za nekim dešavanjima iz Podgorice.  

"Aplauzom ispraćena himna, korektno navijanje i odnos tokom cele utakmice i dolaska su primer za mnoge. Manju grupu idiota koji mrze zemlje u kojim su rođeni, kako kod njih, tako i kod nas, nećemo posebno spominjati – oni su sami sebi kazna. Poseban pozdrav navijačkim suparnicima sa severne tribine, nadamo se da ćemo imati priliku da vas ugostimo na isti način i pokažemo vam šta je burek, a šta sirnica", navodi se u njihovom saopštenju. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke