Fantazi - AdmiralBet te zove da se priključiš, nagradni fond dva miliona dinara!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 04.08.2022.
21:35
Izvor: Sportske.net

Sjajne nagrade!

Povezane vesti

Englezi su ubrzali, na našu sreću i to zbog katarskog Mundijala, pa šampionat počinje 5. avgusta.

A gde je PL, tu je i fantazi, sada već tradicionalni na sportske.net, okuplja i najviše igrača u Srbiji, sa najvećim nagradama. Ove godine AdmiralBet i sportske.net su povećali fond nagrada na 2 miliona dinara. Kako bismo stvari učinili zanimljivijima, veći deo fonda smo prebacili u nedeljne nagrade, drugim rečima, ako vam ne ide, ne odustajte, jer svake nedelje možete da osvojite primamljivu free bet sumu i da je iskoristite na AdmiralBet i dobro zaradite.

Drugim rečima, pobednik kola dobiće 12 000 dinara, drugoplasirani 8000, trećeplasirani, četvrti i peti 3 odnosno 2 hiljade. Od šestog do desetog mesta, nagrada je 1000, od 11. do 20. mesta 500 dinara freebeta. Da, dobro ste čuli, prvih 20 dobija nagradu svako kolo.

A onda na kraju za konačan plasman, nagradni fond je pola miliona dinara, prvoplasiranom ide pola, 250 000, vicešampion dobija 150 000, trećeplasirani 50, četvrtoplasirani 30 000, petoplasirani 20 000 freebeta.

Da bi se sprečile zloupotrebe, novi i postojeći igrači moraju u naziv ekipe dodati ID broj AdmiralBet naloga npr. klub1_ID 78787

- Ime "vlasnika" tima se mora poklapati sa verifikovanim AdmiralBet nalogom na koji će se uplaćivati nagrade

- Igrači na mesečnom nivou uplaćuju depozit u iznosu od 500rsd


Liga se zove: AdmiralBetSportske Fantazi

Kod je: oyv9ax

Kao i uvek, u danima do početka, u narednim magazini ćemo vas posavetovati i dati neke sugestije kada je tim u pitanju.

Takođe, pravićemo i najave za svako kolo, tačnije predloge, kako biste u hodu dovodili nove igrače, odnosno radili transfere i tako prilagođavali ekipu onome što se dešava tokom sezone.

Ako prvi put igrate fantazi, nije teško, registrujte se na stranici https://fantasy.premierleague.com,  možete provizorno da odaberete tim, (opcija autopick) i priključite se našoj ligi AdmiralBetSportske Fantazi

Kod je oyv9ax , ukucate ga, pridružite se i onda ćemo zajedno, ako želite praviti tim, kroz naše predloge.


Pozivamo vas da se priključite Viber zajednici igrača fantazija gde će vas čekati najnovije informacije.

Pravila su jednostavna, dakle birate 15 igrača tu su par golmana, po pet defanzivaca i veznjaka, tri napadača. Imate 100 miliona da sastavite tim, cene igrača se menjaju, formaciju možete da odaberete, ostali igrači sa klupe se računaju u bodove, ako neko od vaših startera nije igrao na utakmici.

Birate kapitena i njegovog zamenika, kapiten donosi duple bodove za kolo, možete da menjate kapitena svake nedelje. Zamenik kapitena služi da "uskoči" ako kapiten slučajno ne bude igrao.

Transferi su krajnje jednostavni, dakle, imate pravo na jedan besplatan po kolu, ako želite da promenite više igrača za narednu nedelju, oduzimaju vam se bodovi. Postoji i varijanta da propustite da odradite transfer, pa ćete naredno kolo imati pravo na dva transfera.

Još nešto, ako danas napravite ekipu, odnosno do početka PL, možete da promenite kompletan tim, ovo govorimo jer prelazni rok traje pa će možda neki igrači doći drugi otići iz klubova.

Što se takozvanih žetona ili čipova tiče, postoji wildcard, dva puta u sezoni, jednom do kraja kalendarske godine,  drugi od 1. januara naredne godine. Ovaj žeton omogućuje da dva puta u sezoni napravite u kolu transfera koliko hoćete, a da ne gubite bodove.

Takozvani Bench boost je još jedna od mogućnosti, jednom godišnje, dakle u jednom kolu, možete da ga koristite, tada se računaju bodovi svih 15 igrača koje imate u timu.

Triple captain kao što mu ime kaže znači da se bodovi kapitena u jednom kolu tokom sezone množe sa tri, umesto "samo" duplo. Jasno ovu opciju koristite kada očekujete da neki vaš igrač obeleži kolo, pa želite da donese maksimalan broj poena.

Sistem bodovanja ćete upoznati, postoje i minus bodovi, za loše stvari, i pozitivni za dobre, zatuim bonus poeni za najbolje igrače na meču, bodovi za golmana i defanzivce ako mreža ostane sačuvana i tako dalje.

Broj igrača nije ograničen, tokom proteklih sezona, sportske.net su imale najveći broj fantazi igrača u Srbiji, pa je ovo prilika da ponovo igramo, uz do sada nezabeležen nagradni fond u Srbiji.

Dakle još jednom, kod je oyv9ax, priključite se AdmiralBetSportske Fantazi ligi.

Ovo je adresa, samo registrujete ekipu, napravite tim, ukucate kod i spremni ste za naše takmičenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.