Fantazi, četvrta nedelja, pet predloga!

Autor: Boris Jovanović
petak 26.08.2022.
12:38
Izvor: Sportske.net

Spremni za novo kolo?

Povezane vesti

Četvrta nedelja fantazi PL, trka se tek zahuktava, na AdmiralBet Sportske fantazi prvih 20 je u 20-tak poena, što znači da se niko nije odvojio.

Za ovu nedelju smo se odlučili da vam predložimo pet novih igrača, tačnije ovo su naši predlozi, ako imate želju da menjate ekipu, tačnije ovi fudbaleri vrede više nego što cena pokazuje. 

Emerson Royal (5.00) - Prilika da za sitan novac dobije defanzivca koji se izborio za mesto u timu kod Kontea. Brazilac je sakupio 16 poena, imao i asistenciju prošle nedelje. "Sparsi" idu Forestu i Vest Hemu, čekaju Fulam, pre gostovanja Sitiju, u ova tri meča bi mogli makar dva puta da sačuvaju mrežu, što znači da bi vam Emerson doneo dosta poena, i bez nekog napadačkog učinka, što je malo verovatno jer je veoma ofanzivan.

Ben Mee (4.6) - Iskusni štoper koji je stigao iz Barnlija se već nametnuo u "Pčelama", mada je u samo jednoj utakmici, onoj protiv Junajteda, osvojio svih 14 poena. Ali, raspored tima mu ide na ruku, ekipa iz Londona dočekuje Everton, ide Palasu, onda im dolazi Lids, pa putuju Sautemptonu. Tu je šansa za nove bodove, tačnije da eventualno sačuvaju mrežu, a mi je uvek opasan kod prekida, pa bi i na drugoj strani terena mogao da vam donese bodove. 

Rodrigo (6.4) - Španac iz Lidsa je nominalno vezista, iako igra bliže golu i priča se da će ga Luis Enrike zvati ponovo u reprezentaciju. Osvojio je 35 poena do sada, cena mu raste. Doduše niko nije očekivao ovakav start Jorkširaca", putuju u Brajton gde će biti napeto, ali igraju i sa Evertonon, Brentfordom, Notingem Forestom, dakle četiri kola protiv timova sa kojima mogu da se nose, plus favoriti su u najmanje dve od te četiri utakmice. Ako ovako nastavi, Rodrigo će biti rudnik poena, i verovatno otkrovenje sezone. Možda je ovo poslednji trenutak da ga uzmete.

Marcus Rashford (6.3) - Da li hvatati voz na igrače Junajteda posle pobede nad Liverpulom? Teško je reći, ali je Rašford našao nekadašnju formu, povratak Marsijala mu je omogućio više prostora, tu je najbolji. Zbog toga bi možda vezu mogli da pojačate pre Markusom nego Sančom (koji je skuplji za milion). Junajtedu još ne verujemo, ali osim Arsenala, u narednih pet igraju sa Sejntsima, Lesterom, Palasom i Lidsom, većina tih timova nije nešto u odbrani, pa svakako da će biti Rašfordovih golova.

Danny Welbeck (6.5) - Mi tražimo napadača umesto Solankea (5.9) koji je razočara, a i povredio se (lik je bio drugi strelac Čempionšipa iza Mitrovića. Ovaj bivši napadač Čelsija bi trebalo da bude zamenjen, ali teško je naći napadača. Velbek je jedno od rešenja, igra standardno za Brajton, nije dao gol, ali je ima par asistencija. On je nekako upotrebljiviji na strani, gde ima prostora. Ili on, ili Mbeumo (6.00), ako morate ove nedelje poput nas da potrošite transfer na napadača. 

To je to za ovu nedelju, priključite se AdmiralBet Sportke fantazi ligi, OVDE imate objašnjenje, čekamo vas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak