Fantazi klađenje - Nova runda, tri jaka tipa!

Autor: Boris Jovanović
subota 28.08.2021.
08:47
Izvor: Sportske.net

Sledi novo kolo i prilika za zaradu...

Povezane vesti

Dva derbija će obeležiti novo kolo PL i prilika za fantazi klađenje ima zaista mnogo.

Doduše, Arsenal gostuje protiv Mančester Sitija, to jest mentora Pepa Gvardiole, a stolica bi baš mogla da se zaljulja nakon dva startna poraza posle eventualnog težeg neuspeha na "Etihadu". Mnogo zanimljivije bi trebalo da bude u sudaru dva nemačka trenera, Liverpul čeka Čelsi, Klop na Tuhela je prava poslastica...

Rahim Sterling - Margina je 6.5 previsoka, Englez bi trebalo da počne, ali čini se da njegov status u ekipi više nije kao nekada, pa je najbolje ostaviti ga po strani.

Džek Griliš- Takođe margina 6.5, dao je gol Noriču, mogao bi i ovde da eventualno zablista, samo nam se čini da je granica previsoka, potreban mu je gol i asistencija, ili dve asistencije.

Rijad Marez - Ovo je već bolja opklada, on će izgleda početi meč, Marokanac je probio granicu od 5.5 protiv Noriča, najavljen je pa izgleda kao dobra ideja. 

Pjer Emerik Obamejang - Da li se može desiti da postigne gol? Teško, po nama, kako je igrao u drugom kolu (prvo je propustio) teško. Mančester Siti ima dobru odbranu i verovatno će uspeti opet da sačuvaju mrežu.

Mohamed Salah - Po nama minus, derbi bi mogao da bude oprezan, Čelsi ume da se brani, prošle godine su dobili minimalcem. Postoji mogućnost da Salah recimo iz penala postigne gol, ali to neće biti dovoljno, za derbi je ovaj granica previsoka.

Sadio Mane - On je na 5.5, najbolje ostati po strani jer Mane često i asistira. 

Diogo Žota - Uvek opasan, oba puta je napravio po osam poena, samo Čelsi ne može da se meri sa rivalima iz prva dva kola Noričem i Barnlijem.

Romelu Lukaku - Debitovao je golom, vodiće veliku bitku sa Van Dajkom, no i dalje je teško tražiti plus poene na utakmicu za koju nikoga ne bi čudilo da je reši jedan gol, ili da ih ne bude uopšte.

Kai Haverc - Isto važi i za Haverca, ni on sigurno neće imati puno prostora za igru.

Pol Pogba - Ovo je naša najjača opklada. Potreban mu je gol i asistencija, ili dve asistencije, protiv Sautemptona je stao, ali Vulvsi igraju ofanzivnije i čeka nas više golova. Granica od 5.5 je primamljiva.

Bruno Fernandeš - On je za poen iznad Pogbe, delovao je loše protiv Sautempton, samo bod, posle 20 u prvom meču kada je razbijen Lids. 

Son Heung - min - Totenhem je dobio dva meča sa po 1:0 i to je Nunjov potpis. Očekuje se da dobiju Votford čija odbrana ne deluje dobro. Kejn je u timu što će skinuti pritisak sa Sona pa bismo pre kapitena probali sa Korejcem.

Džejmi Vardi - U prva dva meča sedam poena, gol u prvom kolu, Lester ide Noriču, nije vredno rizika.

Dominik Kalvert - Luin - Brajton je tvrd, igra odlično na početku sezone, "Galebovi" su sigurno slabiji tim od Evertona, ali su tradicionalno tvrdi kod kuće. Mi ćemo ostaviti najboljeg strelca "Karamela" po strani.

NAŠE OPKLADE

Rijad Marez više od 5.5 1.85.

Pol Pogba  više od 5.5  2.40.

Son Heung - min više od 6.5 1.95

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke