Fantazi PL - Imate tim za vikend?

Autor: Boris Jovanović
subota 25.09.2021.
11:13
Izvor: Sportske.net

Imate još nešto više od sat, čisto da podsetimo, ovo su i naši predlozi...

Povezane vesti

Nema puno vremena, u narednih sat i po treba da namestite ekipu, rani popodnevni termin doneće nam duele između Čelsija i Mančester Sitija, kao i sudar Mančester Junajteda i Aston Vile.

Šta nas čeka za vikend?

Dosta zanimljivih stvari, naša Admiral Bet Fantazi se zahuktava, nagrade su tu, izdvojili su se najbolji, na programu je kolo u kome će na ceni biti igrači Junajteda, Liverpula, Lestera jer to su favoriti za pobedu. U nedelju ćemo videti i derbi Severnog Londona, Arsenal i Totenhem se baš ne kotiraju visoko u ovom trenutku ni u PL, a ni na našem fantaziju, kada su njihove zvezde u pitanju.

Kad smo kod Arsenala, Ramsdejl (4.5) je novi prvi golman Arsenala, doneo je 15 bodova u dva meča i nije loše, ako vam treba golman, mi se držimo našeg Sančeza iz Brajtona, mada ne blista. Ako vam treba golman za kraći period možda Sa (5.00) iz Vulvsa, oni imaju dobar raspored, ali igraju loše, pogotovo kod kuće.

U defanzivi, nemojte ignorisati Dafija (4.3) iz Brajtona, ok, "Galebovi" će verovatno pasti u narednom periodu, ali ovo što su uradili nije slučajno. Mali tip, Vilijams (4.00) iz Noriča kao kratka pomoć u naredna tri kola, "Kanarinci" bi mogli da sačuvaju mrežu, a vi dobijete baš jeftinog igrača.

U veznom redu Saru (6.1) iz Votforda je vrednost porasla, dugo smo ga savetovali, ali hajde da probamo da otkrijemo još jedan biser. U pitanju je Grej (5.8) iz Evertona, sada će biti opasniji jer su napadači odsutni i on će igrati blizu gola. O Galaheru (5.8) iz Palasa smo pričali, a ako se sećate preporučili smo pre par nedelja Mbeuma (5.5) iz Brentforda, od tada je doneo devet poena u dva meča. 

Napadači? Večna briga, prvo jer ste one najbolje uzeli, nadamo se da ste nas poslušali za Denisa (5.3) iz Votforda, Puki (5.9) se isplatio sa 15 poena u tri meča, ali po nama taj voz je prošao. Eduard (6.5) je na debiju dao dva gola za Palas po dolasku iz Seltika, ali je protiv Liverpula počeo sa klupe. Ipak Vieira mora da mu da šansu u prvoj postavi, u naredna četiri kola "Orlovi" imaju Brajton, Lester, Arsenal, Njukasl, pa teško je očekivati da se on sada raspuca, možda treba sačekati. Vraća se Antonio (7.9), mašina iz Vest Hema, "Čekićari" ne igraju sa rivalima iz top 5 u narednih pet mečeva, pa ako imate prostora, uložite u čoveka koji je zaista neverovatna vrednost u fantaziju.

Dakle, napred, spakujte tim, ili ga napravite, pa se pridružite našoj ligi, najbolji iz svake nedelje dobijaju nagrade, a jasno trka za pozicije na kraju sezone obećava pravi bingo! Kod je y1u2bm čekamo vas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke