Fantazi PL - Ovo su naše, imate li i vi neke ideje?

Autor: Boris Jovanović
subota 27.11.2021.
11:07
Izvor: Sportske.net

Šta nas čeka ovog vikenda...

Povezane vesti

Novo kolo, ubrzavaju se stvari u engleskoj PL, i sjajna vest je što ćemo u utorak imati i vanredno, dakle dosta prilike da se osvajaju bodovi i jure nagrade u Admiral Sportske fantazi ligi. Ukucajte kod y1u2bm i spremni ste za lov na nagrade. 

Šta ćemo preporučiti za vikend, pretpostavljamo da ste ustali, nema puno vremena, kolo otvaraju Arsenal i Njukasl od 13:30, ekipu morate da namestite sat vremena ranije. 

Biće brzi, ovo su par saveta koje možete da iskoristite i eventualno pojačate tim, napominjemo pošto je bilo komentara, da mi dajemo savete za igrače koji u nekom dužem periodu mogu da donesu bodove.

Krećemo od golmana, prošle nedelje je Foster (4.00) naš rezervni golman je doneo pet poena u velikoj pobedi nad Junajtedom. Votford će sutra u Lester, Ranijeri na mestu najvećeg uspeha, ali ostavite golmana po strani, jer slede mečevi "Hornetsa" sa Čelsijem i Sitijem. Na gol Brajtona se vraća odlični Robert Sančez (4.5) i mada u poslednje vreme "Galebovi" padaju sledeći rivali su im Lids, Vest Hem, Sautempton, Totenhem i Vulvsi, većina tih ekipa igra tvrdo pa bi mogao da sačuva mrežu, 

Portugalac Sa (5.00) iz Vulvsa je doneo dosta bodova, ali posle Noriča i Barnlija, igraju sa Liverpulom i Sitijem, pa Brajtonom, pitanje je da li rizikovati, iako je ovaj čuvar mreže doneo 20 bodova u poslednjih pet mečeva. Popularan je i MekKarti (4.6) iz Sautemptona, ali njegov tim nema lak raspored.

U odbrani, Ris Džejms (6.2) igra odlično, ali porasla mu je cena. Razmislite o Reguljonu (5.1) iz Totenhema, od dolaska Kontea na dva meča je napravio 15 poena. Španac nije toliko skup, "Pevci" nemaju težak raspored i on je definitivno pik oko koga bi trebalo da razmislite. 

Ovo kolo je možda prilika da pokupite nekog iz štoperskog tandema Dafi (4.3) i Dabj (5.00) Brajtona, oni su rudnik poena ove sezone. Ni Arsenal nema težak raspored, izuzev gostovanja Junajtedu u vanrednom kolu, Ben Vajt (4.4) je pre katastrofe na "Enfildu" doneo 14 poena u dva meča, jeftin je i standardan kod Artete.

U veznom redu, i dalje nije kasno da uskočite u voz za Smita-Rova (5.9) nama se isplatio u nekoliko nedelja, Bovenu (6.4) koga smo predlagali je porasla cena, Rajs (5.00) iz Vest Hema je jeftin, ali njegov učinak je vezan za defanzivu Mojesovog tima. Engleski reprezentativac kao i tim ne blista u poslednje vreme, raspored je težak, pa nam se čini da je kasno za njega. Odnos cena-kvalitet radi u korist Bernarda Silve (7.2), verovali ili ne on je doneo ubedljivo najviše poena iz veznog reda Sitija. Sada nema De Brujnea (11.8), Griliš (7.7) je u krizi, Portugalac bi mogao da bude glavni kreativni izvor za Mančester Siti. Da li je prošao voz za Škota Galahera (6.00) iz Kristal Palasa? Vijerin tim igra ofanzivno, ovaj momak je doneo 29 poena iz tri poslednja meča, "Orlovi" igraju sa Vilom, Lidsom, Junajtedom, Evertonom i Sejntsima, još nije kasno da ga pokupite.

U napadu smo zamenili Lukakua (11.5), uzeli Kejna (12.3) nadamo se da će se isplatiti, napad Sportskih čine i Antonio (8.1) vodeći među napadačima u poenima i Toni (6.7) kome je baš porasla cena. Malo šta je ostalo, Benteke (6.4) iz Palasa je osvojio 12 poena prošle nedelje, ali kod njega je uvek pitanje kontinuiteta. Vilson (7.4) iz Njukasla bi mogao da profitira od promene trenera u Njukaslu, a sličan efekat "Edi Houv", možda čeka i Sen-Maksimana (6.8), on je i do sada jedini bio vredan šažnje iz "Svraka".

Sve u svemu, nemojte da pravite velike promene, dosta trenera će menjati u vanrednom kolu, ali o tome više u utorak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke