Fantazi PL - Šta učiniti sa Halandom?

Autor: Boris Jovanović
subota 29.10.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Norvežanin lakše povređen, naši tipovi za transfere...

Povezane vesti

Čeka nas 14. nedelja fantazija, ovog vikenda glavno pitanje je vezano za Erlinga Halanda.

Izgleda da je Norvežanin povređen, da ne želi da rizikuje, ni on, ni Gvardiola, Siti danas ostvara kolo u Lesteru, i mi savetujemo da sačekate poslednje vesti par sati pre meča, za sada je veća šansa da će ga Pep poštedeti...

Šta činiti?

Recimo da ga zamenite ove nedelje za Kejna koji je najbolja opcija, glava za glavu. 

Totenhem bostuje Bornamutu, kapiten Engleske isporučuje na nedeljnom nivou, posle Halanda on je igrač koji je doneo najviše bodova. Iskoristićete transfer, ali po nama bolje da budete sigurni.

Ako tražite jeftinog igrača sredine terena, probajte sa Andreasom Pereirom (4.6) koji je doneo 50 bodova, a obratite pažnju i na Granita Džaku (5.1). Švajcarac iz Arsenala ima tri gola i tri asistencije ove sezone i osvojio je 55 bodova, a dosta je jeftiniji od Odegarda (6.1) koji važi za kreativnijeg, ali je osvojio manje bodova. 

Arsenal igra sa Notingem Forestom, posle gostuje Čelsiju i Vulvsima, dakle nije lak raspored u naredna dva kola protiv "Šumara", ali Džaka vredi da se rizikuje.

Nekako ispod radara prolazi i Fabijan Šar (4.9) iz Njukasla koji je doneo 15 bodova u poslednja tri meča. 

Dosta igrača probaće i sa Ivobijem (5.1) iz Evertona, posle sjajne partije protiv Palasa, ali "Karamele" posle Fulama, dočekuju Lester, idu Bornmautu, na prvi pogled lak raspored, no mi nismo uvereni u snagu Lampsovog tima.

Toliko za ovu nedelju, AdmiralBet Sportske fantazi liga deli nagrade na nedeljnom nivou, OVDE JE LINK za više informacija, čekamo vas!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak