Fantazi PL - TImovi spremni?

Autor: Boris Jovanović
subota 20.11.2021.
10:00
Izvor: Sportske.net

Fantazi se vraća posle dve nedelje...

Povezane vesti

Vraćamo se, Fantazi opet radi! Tačnije, posle dve nedelje nastavlja se PL i sjajna vest je da reprezentacije neće igrati do marta, dakle nema "praznih" vikenda, a tek nam sledi i za oko mesec dana praznično ludilo.

Šta smo spremili za danas?

Krećemo kao i obično od golmana. Naš Robert Sančez (4.5) iz Brajtona ne brani zbog crvenog kartona u prošlom kolu, ostaćemo uz Fostera (4.00) iz Votforda koji je doneo 11 poena pre dve nedelje. Ako tražite golmana, možda MekKarti (4.6) iz Sautemptona nije loše rešenje, on je među najprofitabilnijim golmanima u ligi, kod mnogih je prošao ispod radara, "Sveci" imaju mečeve protiv Noriča, Liverpula, Lestera, Brajtona i Arsenala. Nije lako, potrebno je da održi makar dva puta mrežu netaknutom kako bi se isplatio, ali može da bude rešenje na duži period. Razmislite i o Guaiti (4.6) iz Palasa, imaju dobar raspored u narednom periodu, ne previše teških mečeva, među rivalima su Barnli, Lids, Vila, Everton, ti timovi nisu baš efikasni u poslednje vreme, a ni inače.

Štoperi?

Henrija (4.5) iz Brentforda smo već predlagali kao dobru opciju, do sada je doneo 38 poena, a obratite pažnju i na Mičela (4.5) iz Kristal Palasa. On je u poslednja tri kola doneo čak 19 bodova, i ako vam treba jeftiniji štoper, definitivno je rešenje. Imamo još jedan predlog, Reguljon (5.00) iz Totenhema bi dolaskom Kontea mogao da bude ofanzivniji, Spursi imaju sjajan raspored u narednim nedelja, Lids, Barnli, Brentford, Norič i Brajton, prilika da krenu u seriju pobeda, bivši igrač Reala bi baš mogao da bude solidan izvor poena. 

U veznom redu možda je krajnje vreme da zamenite Griliša (7.7), a u toj kategoriji igrača su recimo Žota (7.5) iz Liverpula, jer će biti ključ, prvo jer su sada Firmino i Mane povređenim, a u januaru Salah i Mane odlaze na prvenstvo Afrike. 

Mejson Maunt (7.5) iz Čelsija nije loša opcija, a ako hoćete nekog jeftinijeg vezistu, naše preporuke ostaju Mbeumo (5.6) iz Brentforda, kao i sjajni Galaher (5.9) iz Kristal Palasa, obratite pažnju i na Bovena (6.4) iz Vest Hema koji je sakupio 55 poena u dosadašnjem toku šampionata. 

U napadu je možda prilika, ako imate slobodne poene, da uzmete Kejna (12.2) umesto Lukakua (11.5) i zbog rasporeda Totenhema i jer je Belgijanac povređen. Ako nemate ni sredstava, ni prostora za takve promene, od napadača teško je naći sada kvalitetno rešenje, možda da probate sa Amstrongim (6.00) iz Sautemptona, doneo je 14 bodova u poslednja dva kola ili Sen Maksimanom (6.8) koji je praktično jedini kreativac u Njukaslu.

To bi bilo to za ovaj vikend, borite se za godišnju, ali i nagrade svake nedelje u najjačoj fantazi ligi na Balkanu, čekamo vas, registrujte se i upadajte u Admiral Sportske Fantazi ligu, kod je y1u2bm.

Čekamo vas!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke