Fantazi PL. treća nedelja, ovo su naših pet predloga!

Autor: Boris Jovanović
subota 20.08.2022.
11:27
Izvor: Sportske.net

Da li ste spremili ekipu?

Povezane vesti

Treća nedelja, niko se još nije odvojio na tabeli, nastavljamo dalje, u centru pažnje biće derbi između Mančester Junajteda i Liverpula. I mada je Liverpul u ovom trenutku favorit, ovo ipak ostaje najveća utakmica engleskog fudbala.

Ali, što se samog fantazija tiče, nema veliku vrednost, prosto ne znamo koji bi igrač "Đavola" u ovom trenutku bio opcija za vaš tim, a one najbolje iz Liverpula, pre svih Salaha (13.00) i Luisa Dijaza (8.00), znate da uzmete i bez nas. 

Šta bismo preporučili za ovu nedelju?

Ovo su pet igrača o kojima bi trebalo da razmislite:

Dejan Kuluševski (8.2) - Šveđanin je procvetao od dolaska iz Juventusa prošle zime, mnogi igrači fantazija su se bojali da će mu Ričarlison (8.5) uzeti mesto, ali izgleda da Konte preferira odličnog vezistu. On je napravio 15 poena u prva dva kola, u trećoj nedelji, Totenhem je favorit protiv Vulvsa, a onda imaju odličan raspored Forest, Vest Hem i Fulam, pre derbija sa Sitijem...

Marc Cucurella (5.00) - Novi bek Čelsija bi mogao da vam se isplati, biće ofanzivniji nego u Brajtonu, to mu i odgovara, na kraju krajeva on je prošao La Masiju. Španac bi trebalo da igra pre Alonsa, a biće verovatno i opcija kada raspored bude teži, odnosno kada počne Liga šampiona, pa bude menjao Silvu kao štoper. Čelsi u trećem kolu gostuje u Jorkširu Lidsu, imaju potom Lester i Vest Hem kod kuće, Sautempton i Fulam u gostima, biće tu dosta prilika da tim sačuva mrežu i da Kukurelja uzme bodove. Plus, on izvodi prekide sa leve strane. 

Josh Dasilva (4.6) 

Ovaj bivši mladi reprezentativac Engleske je doneo 14 poena u dva meča, malo mu je porasla cena, dobijaće šansu za razliku od prošle godine, pa biste mogli da se "zakačite" za voz kada je Brentford u pitanju. Imaju odličan raspored, Fulam, Everton, Palas, Lids, Sautempton, to je pet mečeva u kojima bi mogli da naprave dobre rezultate, "Pčele" baš zuje pošto su deklasirali Junajted. Imaće šansu protiv Fulama, Dasilva je prilika da možda uzmete jeftinog fudbalera koji će vam kompletirati vezni red.

Diego Martinelli (6.3)

Ovo je dobra prilika da uzmete Brazilca, možda i poslednja. Jer, Arsenal će u Dorset protiv Bornmauta, posle toga im stižu Fulam i Vila, mogli bi da nastave sa pobedama, a Martineli koga smo već savetovali kao otkrovenje na startu sezone će verovato puniti kolone. On je sazreo, sada Arteta ima mnogo više poverenja, 14 bodova je doneo u prva dva meča, s obzirom na raspored, od njega još uvek možete da imate dosta koristi. 

James Maddison (8.00)

Mi i dalje žalimo, dvoumili smo se između Mahreza (7.9) i njega, i pogrešili. Da li ima dovoljno vremena da se to ispati. Medison je doneo 12 bodova, on je svakako najveća snaga lestera, vezista koji daje golove i asistira (12 golova i 8 asistencija prošle sezone). Protiv Brentforda je šutirao šest puta, nije pogodio mrežu, ali je dao gol Arsenalu. "Lisice" se vraćaju na svoj "King Pauer", dolazi im Sautempton, pa iako imaju Čelsi i Junajted u naredne dve, nema puno veze sa rasporedom, sa Medisonom ste sigurni, da ako naprave nešto u ofanzivni, on će biti uključen.

Toliko za ovu nedelju čekamo vas na AdmiralBetSportske Fantazi kod je oyv9ax, a OVDE se možete informisati o pravilima naše lige i nagradama. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak