"Galaktikos" koji je šamarao saigrače, trener ga se plašio, danas je multimilioner i živi u Vegasu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.03.2021.
17:48
Izvor: Sportske.net

Da li vam je njegov život vredan pažnje?

EPA/Juanjo Martín
EPA/Juanjo Martín

Povezane vesti

Mnogima je cilj u životu da žive život Tomasa Gravesena. 

Čovek koji je postao planetarno popularan kada je stigao u Real Madrid 2006. godine, obožavan od strane navijača zbog svog stila, često je unosio strah u kosti igračima protivničkog tima, ali neretko i svojim saigračima. Pitajte Robinja, njega je išamarao. 

Kapelo ga takođe pamti, navodno ga se i on plašio. 

Ovaj zadnji vezni iz Danske je fudbaler kome su predviđali da će završiti kao Pol Gaskojn, verovali su da će sve popiti ili prokockati, ali desilo se suprotno. Imali su i razloga da veruju da će završiti kao propalica jer se zabavljao sa porno glumicama. 

Kako je sve okrenuo?

Onaj višak koji mu je ostajao od života u Real Madridu gde je zarađivao 90 hiljada evra nedeljno, ulagao je u druge poslove, zaradio je trgujući na berzi, imao je dobre savetnike, verovao im i na kraju - postao multimilioner. Težak je preko 120 miliona evra, devojka mu je Kamila Perse, Čehinja (a, kako drugačije), Nikolas Kejdž i Andre Agasi su mu prve komšije u Las Vegasu. 

Igrao je poker redovno, dobijao, gubio, pa opet dobijao, izgleda da je rođen pod srećnom zvezdom jer mu se dešavalo da izgubi 54 miliona dolara za veče, pa da sve povrati u mahu i da zaradi dodatnih 26 miliona. 

Zanimljivi su bili i intervjui njegovih saigrača, recimo, Džejms Mekfaden koji je sa njim igrao u Evertonu rekao je sledeće: 

"On je bio lud. Drugačiji tip čoveka. To je neko koga želite da izbegnete. On samo počne da puca u ljude. Jednog dana je kupio vatromet, a veliku raketu je ispalio u fizioterapeuta", objasnio je on. 

Sada je odlučio da napusti Vegas posle osam godina, vratio se u Dansku sa svojom dugogodišnjom devojkom, verovatno im je dosadio život koji su živeli gradu grehova. 

Inače, juče je proslavio svoj 45. rođendan. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Saturday, 13.03.2021
01:09

Car car. Za njega nije bilo izgubljene lopte, nažalost mnogo manekena u to vreme. 👍👍👍

avatar
BlueBoy84
Saturday, 13.03.2021
01:08

Odbrana pepe i F. Couto, u napadu Ibrakadabra, golman Pandurović.....

avatar
jv
Friday, 12.03.2021
21:16

Đenaro Gatuzo, Tomas Gravesen i Stig Tofting. Idealan vezni red.