Ikardijev potpis, pa šokantan veleobrt, Vanda Nara "srušila" internet

Autor: Sportske Net
ponedeljak 25.10.2021.
23:00
Izvor: Sportske.net

Istina obelodanjena, kraj sapunice.

 EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Posle deset dana drame oko para Ikardi i navodnog neverstva fudbalera PSŽ Maura Ikardija sa glumicom Kinom Suarezom, izgleda da su njegova supruga Vanda i on zakopali ratne sekire. 

Vanda Nara objavila je na svom Instagram nalogu, uprkos činjenici da su postigli sporazum o razvodu, pismo Maura Ikardija koje ju je nateralo da se predomisli i pruži fudbaleru novu priliku. Tekst je propraćen fotografijom njih dvoje kako se zagrljeni i spremaju da se poljube.

Fotografije koje sam postavljala poslednjih meseci pokazuju koliko nam je dobro i koliko smo srećni. Zbog onoga što se desilo, bila sam jako povređena. Svaki dan sam tražila od Maura razvod“, počinje da piše Vanda Nara. „Kada je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako da nastavimo, da ako je razdvajanje jedini način da prekinemo toliki bol, neka to uradimo. Otišli smo kod advokata. Za dva dana, Mauro je prihvatio sve uslove i potpisali smo sporazum“, nastavlja ona.

"Sutradan mi je napisao pismo kakvo mi niko nikada nije napisao: 'Sve sam ti dao i imaš sve, nadam se da možeš biti srećna jer bi to i mene usrećilo'. I tu sam nešto shvatila, da imajući sve nemam ništa ako nisam sa njim", nastavlja Vanda Nara.

"Sigurna sam da će nas ovaj loš trenutak kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao porodicu. Bitno je da smo oboje imali slobodu da stavimo tačku na našu osmogodišnju istoriju, ali smo sa dušom umornom od plača ponovo slobodno birali jedno drugo. Volim te Mauro Ikardi“,zaršila je ona. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke