Jedinstvena ponuda, klađenje na košarkaške fantazi poene , uključi se u Fantazi Sportske Evroligu!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 05.10.2023.
12:38
Izvor: Sportske.net

Sjajne stvari na AdmiralBet!

Povezane vesti

Dočekali smo početak Evrolige. Sigurno takmičenje koje greje nadu navijača "Večitih" i izaziva više interesovanja nego precenjeni fudbal u Srbiji, i ove godine dobiće svoj "kladioničarski" ishod u AdmiralBetu.

Postali su poznati po fantastičnoj ponudi na košarku, njihovi specijali su se izdvojili, priznaćete da je veoma zanimljivo kombinovanje poena, asistencija, skokova košarkaša u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Proverite specijale OVDE, ima i danas atraktivnih opklada ne samo na "Večite", već i igrače ostalih timova. Crvena zvezda će protiv Asvela otvoriti sezonu večeras u "Areni" od 19:00 časova, a Partizan od 20:05 gostuje u Izraelu, Makabi je uvek iskušenje.

Osim standardnih poena igrača, AdmiralBet je otišao korak dalje, nudi i fantazi poene, slično Evroligi. Recimo na Nedovića je granica 13.5 fantazi poena, na Pantera u Tel Avivu 15.5. Samo kliknete na ime igrača, ova igra je pod nazivom "total PIR".

Kako se računa?

Merodavan je zvanični sajt Evrolige, računa se zbir postignutih poena, Skokova, asistencija, ukradenih lopti, blokada, iznuđenih ličnih grešaka to su pozitivne kategorije. Poene oduzimaju izgubljene lopte, napravljene lične greške i pretrpljene blokade. 

Na kraju svake utakmice, možete da vidite PIR (performance index rating).

Hajde da pokažemo na primeru.

Igrač X je ubacio 3 od 6 šuteva za dva, 1 od 3 za tri i 3 od 4 sa linije penala.

Dakle, "dvojke" se računaju 3x2, na to oduzmete tri promašaja, pa tu imate +3. "Trojke", 1x3 oduzmete dva promašaja, to je +1. Bacanja, tri pogođena su 1x3, oduzmete promašeno to je +2. 

Ako je imao 5 skokova i 3 asistencije, to je jednostavnih 8. Blokade koje je napravio ulaze u skor, ali ako je dobio blokadu, to se računa i u promašaj i negativan poen za rampu, kao i kada napravi faul u napadu, to je 1+1, lična greška plus izgubljena lopta. Ali, ako ste bežali sa matematike, sačekate kraj pa vidite kako ste prošli, odnosno proverite "PIR".

Mora da se ima predznanje i za odlazak u kladionicu da parafraziramo film. Dakle, pitanje je matematike. No, u tome je draž.

Kada je pravljene fantazi timova u pitanju, možete da se uključite u fantazi sportske Evroligu i takmičite se za nagrade od milion i po dinara. OVDE je link, pa krenite, da se takmičimo zajedno!

Uz to, AdmiralBet nudi i promociju na poene igrača u Evroligi, freebet od 10%, pokušajte OVDE.

Srećno!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak