Komentator koji je juče oduševio ''grobare'' - Partizanov ''Krudeli''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.12.2023.
17:15
Izvor: Sportske.net

A sada nešto sasvim drugačije.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Davno su prošla ona vremena kada smo derbije, ako već nismo na stadionu, pratili posredstvom radio prenosa, kada smo zahvaljujući talentu i temperamentu radio komentatora mogli da steknemo doživljaj kao da se zaista nalazimo na tribinama i da stvaramo slike onoga što od njih čujemo na radiju.

Ako ste gledali ''Tesnu kožu'' i Pantića dok čeka ''kec u Nišu'', možete donekle da steknete utisak kakav je to doživljaj mogao da bude.

Nešto slično doživeli su oni koji su juče putem radio prenosa slušali popularnog radio voditelja Predraga Popovića Popa, velikog partizanovca koji je komentarisao 171. derbi između Partizana i Crvene zvezde.

To je bio ''kec u Humskoj'', Partizan je pobedio svog najvećeg rivala sa 2:1 i osvojio jesenju titulu, a na društvenim mrežama pojavio se i snimak kako je Pop prokomentarisao i proslavio golove koje su za crno-bele postigli Natho i Saldanja.

Kako neki rekoše, Pop je juče podsetio i na Ticijana Krudelija, koji je postao čuven po srčanim komentarima utakmica italijanskog Milana.

-


-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke