NIKE dobio odgovor od Nejmara - "Nastaviću da udaram na grudima znak koji me je izdao!"

Autor: Stefan Matić
petak 28.05.2021.
22:46
Izvor: Sportske.net

Brazilac odgovorio na optužbe za silovanje.

Paolo Aguilar, Pool via AP
Paolo Aguilar, Pool via AP

Povezane vesti

Preneli smo, jedna od zaposlenih u kompaniji Najk i osoba koja je bila saradnik Nejmaru tokom komercijalnih putovanja, optužila je Brazilca za pokušaj silovanja koji se desio 2016. godine tokom promotivnih putovanja u Americi. 

Oglasio se i Nejmar, fudbaler PSŽ se obratio preko Instagrama.

"Činjenice se mogu izokrenuti pošto ih ljudi gledaju iz različitih uglova. Ne možemo opovrgnuti da život nije takav. Budite deo njega. Čak i razumem kada neko kritikuje moje ponašanje, moj način igranja i stil života. Različiti smo!"

"Stvarno ne razumem kako jedna ozbiljna kompanija može da iskrivi poslovnu saradnju koja je potkrepljena dokumentima. Napisane reči se ne mogu izmeniti. One su veoma jasne. Ne ostavljaju sumnju"

"Od svoje trinaeste godine, kada sam potpisao svoj prvi ugovor, uvek su me upozoravali : ne pričaj o ugovorima! Ugovori su tajni! Suprotnom ovom pravilu i tvrdnjama da je moj ugovor raskinut zato što nisam sarađivao u istrazi, ovo je apsurdno, laž. Još jednom me upozoravaju da ne smem da komentarišem u javnosti. Ogorčen, ja ću poslušati. Ali WSL priča je veoma jasna. Deluje da su još 2016. godien znali istinu o ovom događaju. Ja nisam znao!"

"Tokom 2017. godine ponovo sam putovao u SAD radi marketing kampanje, sa istim ljudima, ništa nije rečeno, ništa se nije promenilo. U 2017., 2018., 2019. godini smo zajedno putovali, radili kampanje, bezbrojna snimanja. I nisu mi rekli ništa. Stvar takve težine i nisu uradili ništa. Ko je ustvari odgovoran? Meni nije data prilika da se branim. Nije mi data prilika da saznam ko je ova osoba koja je bila uvređena. Ja je čak i ne poznajem. Nikada nismo ni imali neki odnos. Nisam imao ni šansu da popričam sa njom, da saznam prave uzroke za njen bol. Ta osoba, zaposlena, nije bila zaštićena. Ja, sponzorisani atleta, nisam bio zaštićen. Do kada? Ironija sudbine, ja ću nastaviti da udaram taj znak na grudima, znak koji me je izdao. To je život!"

"Ostajem uveren i snažan, verujući da će vreme, uvek to surovo vreme, doneti istinite odgovore. Sa verom u Boga!", napisao je Nejmar na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Nejmar će nastaviti saradnju sa Najkom kroz dres reprezentacije Brazila, videćemo kako će ovo uticati na Brazilca tokom predstojećeg Kopa Amerika. Ovo su ozbiljne optužbe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke