Oglasio se i Pele: "Hvala vam"

Autor: Stefan Matić
petak 02.12.2022.
09:39
Izvor: Sportske.net, Beta

Spekulacije, na sreću, nisu bile tačne.

Beta/AP Photo/Matt Rourke
Beta/AP Photo/Matt Rourke

Povezane vesti

Legendarni brazilski fudbaler Pele zahvalio je kasno sinoć navijačima širom sveta na lepim željama koje je primio otkako je ponovo primljen u bolnicu u Sao Paolu. Podsetimo, spekulisalo se da je stanje nekadašnjeg fudbalera daleko gore od očekivanog, ali su te vesti ubrzo bile demantovane od strane njegove porodice.

Pele, kome je tumor debelog creva uklonjen u septembru 2021. godine, hospitalizovan je u utorak radi ponovne procene lečenja hemoterapijom.

Poruke podrške stizale su mu iz celog sveta, uključujući i od selektora Brazila Titea sa Svetskog prvenstva u Kataru.

"Uvek je lepo primiti ovakve pozitivne poruke", naveo je Pele u objavi na Instagramu na kojoj je prikazana zgrada u Kataru na kojoj je projektovan njegov lik sa željama za njegovim brzim oporavkom.

"Hvala Kataru na ovoj počasti i svima koji mi šalju dobre vibracije", naveo je 82-godišnji Pele.

Pele je jedini fudbaler koji je tri puta osvajao trofej svetskog prvaka, 1958, 1962. i 1970. godine, a sa 77 golova na 92 utakmice najbolji je strelac u istoriji nacionalnog tima.

On je na društvenim mrežama zamolio igrače Brazila da "donesu trofej kući", na dan kada je ta selekcija pobedila Srbiju sa 2:0 na startu turnira u Kataru.

Brazil, koji je već obezbedio plasman u osminu finala, večeras od 20.00 igra protiv Kameruna poslednji meč u Grupi G Svetskog prvenstva u Kataru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke