Opasna Vanda, evo kako je Ikardija uhvatila u prevari! Sa koliko nula se piše "razvod"?

Autor: Boris Jovanović
utorak 19.10.2021.
09:18
Izvor: Sportske.net

Sledi razvod, a neko drugi će pregovarati oko Mauritove fudbalske karijere...

Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP
Beta/Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Susret u Milanu gde se sa decom vratila iz Pariza, između Vande i Maura Ikardija je završen bez pomirenja, tačnije Argentinka želi razvod.

Ona je objavila sliku bez burme uz komentar da joj je ruka lepša, a novi detalji u aferi koja puni stupce medija u Francuskoj, Argentini i Italiji su isplivali danas.

Naime, Vanda je sumnjala da je muž vara i angažovala privatnog detektiva. On nije uspeo da snimi sastanke Eugenije Suarez argentinske glumice i slavnog fudbalera, ali je hakovao telefon Ikardija i otkrio prepisku i dogovore za sastanak. "Kina" Suarez je tražila od Ikardija da se sastaju negde gde ga niko ne poznaje, ona inače iza sebe ima dva braka i jedna je od najpopularnijih argentinskih glumica. Ikardi joj je slao slike sa treninga, a konverzacija preko "Telegrama" koja je za

Vanda je pobesnela, javno je nazvala "k....", ali sa druge strane, masa uživa u čitavoj situaciji uz podsećanje na to kako je završio Maksi Lopez kome je Ikardi preoteo suprugu.

Nekadašnji fudbaler Barselone i niza italijanskih klubova je navodno sada u kontaktu sa bivšom suprugom sa kojom ima troje dece (Vanda sa Maurom ima i dve ćerke).

Sve bi ovo možda bilo i zabava da nije razvoda. U Argentini smatraju da će bračni par prilikom rastave deliti 60 miliona koliko je Maurito zaradio od kada je u braku sa Vandom.

Navodno fudbaler to pokušava da izbegne, ali su zakoni veoma precizni, nema ni predbračnog ugovora.

Ikardi nije trenirao, ali će biti u konkurenciji za meč sa Lajpcigom. Juče se pričalo da Mesi želi da ga otera iz kluba, baš zbog toga što je napravio njegovog prijatelju Maksiju Lopezu i da PSŽ nudi Ikardija Barsi za Kuna Aguera. 

Ali, ko će ispregovarati čitav transfer s obzirom da je Vanda Ikardi agent svog muža...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke