Borjan se oglasio, ponovo traži da mediji ostave njegovu porodicu na miru

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 03.01.2022.
16:57
Izvor: Sportske.net

Supruga Zvezdinog kapitena imala poruku na Instagramu, a odmah nakon nje se oglasio i Milan Borjan.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Svašta se dešavalo oko Crvene zvezde u prethodnih mesec dana, posebno pred poslednju utakmicu u prvom delu sezone protiv TSC-a.

Tada je Milan Borjan ušao u sukob sa upravom kluba, želeo je transfer, čak je i Dejan Stanković morao da reaguje, a ono što je najgore od svega po klub, velika većina stvari se dešavala javno, preko društvenih mreža Milana Borjana i njegove supruge Snežane.

Danas je Zvezdan Terzić istakao da se zna hijerarhija i da će se regulisati ponašanje igrača na društvenim mrežama.

"Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija", objasnio je Terzić.

Par sati nakon te izjave, pojavila se i Instagram priča Snežane Borjan.

"Ne igraj se sa mnom kada znaš da igram bolje", napisala je supruga Milana Borjana, pitanje je kome je upućena, ali sve miriše na nastavak ružne priče u Crvenoj zvezdi. 

Ipak, Borjan tvrdi da se ne radi o Crvenoj zvezdi ovoga puta.

"Molim medije da ostave moju porodicu na miru. Na odmoru sam. Svakog dana smo u medijima, ne znači da bilo šta što moja supruga i ja objavimo ima veze sa Zvezdom", rekao je Borjan.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke