Potvrđeno! Ibra se sprema za spektakularan nastup, ali posle Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2021.
19:24
Izvor: Sportske.net, Beta

Slobodno neka se na to koncentriše...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović žongliraće naredne nedelje između fudbala i muzike pošto je pristao da bude jedan od voditelja muzičkog festivala u San Remu.

Festival će trajati od utorka, 2. do subote, 6. marta, a organizatori su pojasnili kako će izgledati Ibrahimovićevo žongliranje.

"Biće ovde u utorak, u sredu ima meč (protiv Udinezea) i onda se vraća na festival gde će ostati do subote", naveli su organizatori.

Šveđanin će u ponedeljak, dan posle utakmice protiv Rome, trenirati u trening centru Milana, dok će u utorak, petak i subotu raditi u posebnom objektu na Rivijeri sa jednim od klupskih trenera.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović branio je Ibrahimovićevo učešće na ovom festivalu na kojem bi njih dvojica mogli i da zapevaju zajedno.

Gazeta delo Sport je navela da je klub upozoren na dodatni Ibrahimovićev angažman još u avgustu, pre nego što je produžio jednogodišnji ugovor.

"Propustiće neki trening, ali biće na utakmicama. Ako postoji šampion sposoban da se nosi sa ovim pritiskom, onda je to je on", rekao je trener Milana Stefano Pioli.

"Čak mislim da će mu to povećati odlučnost i motivaciju da pomogne timu", dodao je Pioli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke