Raduljica doneo odluku i dokazao zašto je poseban!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.09.2022.
16:35
Izvor: Sportske.net

Miroslav Raduljica je doneo konačnu odluku oko nastavka svoje karijere...

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Crvena zvezda, Partizan...

Nigde neće Miroslav Raduljica. 

Sjajni centar se polako priprema za život posle košarke, čini se da ne želi previše da razmišlja o tim obavezama i zbog toga je odbio sve ponude koje su mu se našle na stolu. 

Šta će raditi?

Član YU grupe, Žika Jelić, je u razgovoru za "Nedeljnik" istakao da će Raduljica biti sa njima po američkoj turneji i da će voziti kamper, što mu je dečačka želja. 

"Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sećanju, tako da je naš prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra odemo Dragi, ja i još nekoliko prijatelja. Među njima je i košarkaš Miroslav Raduljica koji ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper. Raduljica je kao dečak imao veliku želju da vozi kamion, pa će mu tako delimično biti ispunjena želja. Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa", rekao je popularni muzičar. 

"Vozićemo po čuvenoj “Ruti 66” o kojoj maštaju mnogi. To je put koji spaja dva kraja Amerike, a interesantan je jer su na njemu benzinske stanice i barovi netaknutog starog izgleda. Ceo put će se snimati i gledaćete ga na televiziji", istakao je stariji od braće Jelić, 79-godišnji Žika. 

Videćemo da li će za Raduljicu košarka imati mesto u rasporedu posle ove ture...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke