Ronaldo se izvinio svim majkama, besan je na svoju prošlost

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 30.03.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Otkriven razlog zašto se odlučio za neobičnu frizuru.

EPA-EFE/NACHO GALLEGO
EPA-EFE/NACHO GALLEGO

Povezane vesti

Nekada najbolji fudbaler sveta Ronaldo Luis Nazario De Lima nije oduševljen svojom frizurom sa Svetskog prvenstva 2002. godine, koja ga je obeležila za ceo život.

Fudbaler koji je toga leta prešao iz Intera u Real Madida te šampionske 2002. godine imao je svega 26 godina i kao svaki Latinoamerikanac voleo je da improvizuje sa izgledom.

Planetarnu popularnost nastupima u Japanu i Južnoj Koreji stekao je sa kratko potšišanom kosom uz nešto veću dužinu na prednjem delu.

Mnogi klinci su obožavali ovu varijantu i često su i samo nosili slično, ali su se dve decenije kasnije ukusi Brazilca promenili.

"Užasno. Izvinjavam se svim majkama koje su morale da gledaju svoju decu kako nose tu frizuru", rekao je Ronaldo u intervjuu za "Sports Ilustrejted".

Pre nekoliko godina je otkrio zašto se tada baš odlučio za ovaj "fazon".

"Imao sam povredu noge i svi su govorili o tome. Odlučio sam da se ošišam i ostavim mali deo napred. Došao sam na trening i svi su me videli sa ružnom frizurom. Svi su pričali samo o tome i zaboravili na povredu. Mogao sam da ostanem mirniji i opušteniji, i fokusiram se na treninge. Nisam ponosan na frizuru jer je poprilično čudna, ali je to bio dobar način da se skrene pažnja", rekao je Ronaldo.

Podsetimo, Brazil je toga leta osvojio Svetsko prvenstvo pobedom u finalu protiv Nemačke 2:0, a oba gola tada jednom od najboljih golmana današnjice Oliveru Kanu dao je upravo Ronaldo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke