Šok iz Španije - Dani Alveš platio i sada je slobodan!

Autor: Milovan Longinov
sreda 20.03.2024.
12:12
Izvor: Sportske.net

Poslednja vest iz Barselone.

Jordi Borras/Pool Photo via AP
Jordi Borras/Pool Photo via AP

Povezane vesti

Sud u Barseloni odlučio je danas da "oslobodi" Danija Alveša, nakon optužbi i presude da je silovao jednu devojku u noćnom klubu. 

Kao što je poznato, Dani Alveš je odavno u zatvoru, a nedavno mu je izrečena i kazna u trajanju od četiri i po godine, ali će Brazilac uskoro postati - slobodan.

Španski mediji otkrivaju da će Dani Alveš platiti kauciju u vrednosti od miliona evra, te da će žrtvi isplatiti novčanu naknadu u vrednosti od 150.000 evra, te da će tako izaći iz zatvora.

Međutim, Dani Alveš neće u potpunosti odslužiti kaznu, jer će mu biti oduzet pasoš i neće smeti da napušta Španiju. Takođe, moraće jednom nedeljno da se javlja na sudu. 

Ova odluka izazvala je ogromnu buru u Španiji, jer mnogi smatraju da je sudstvo na ovaj način pokazalo koliko oni koji imaju novca lako mogu da izbegnu pravdu.

Komentari su brojni na društvenim mrežama, a nema sumnje da će Dani Alveš ostati omržen u većem delu sveta, jer jeste priznao da je imao odnose sa pomenutom žrtvom, ali je i tvrdio da to nije bilo zlostavljanje, već na obostrano zadovoljstvo.

Bilo kako bilo, Brazilac je platio milion evra za slobodu i još 150.000 da se "izvini" žrtvi za svoja dela...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke