Spremite se za pravi navijački derbi, invazija "đavola" na Beograd!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 14.03.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Biće sjajan derbi!

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde su najavili da će dobro popuniti stadion "Rajko Mitić", a mogao bi i popularni "kavez" da bude dobro popunjen ovoga puta. 

Retke su situacije kada je sektor za gostujuće navijače stadiona "Rajko Mitić" bio pun do kraja, a jedan od tih slučajeva bilo je gostovanje kragujevačkog Radničkog 2011. godine kada je bilo 1:1. 

Tada je oko 1000 navijača Radničkog, popularnih "Crvenih đavola" bilo na utakmici gde su proslavili gol Peđe Živadinovića u poslednjim trenucima utakmice posle centaršuta Filipa Kostića za konačnih 1:1. 

Bila je to sezona koja je najuspešnija u istoriji Radničkog (6. mesto), a sada Feđa Dudić preti da pretekne Slavenka Kuzeljevića jer je ekipa iz srca Šumadije trenutno četvrtoplasirani tim Super lige. 

Čitava euforija navodi navijače Radničkog da dobro ispune svoj sektor, a da će "kavez" biti pun potvrđuje i veliki broj autobusa koji su organizovani od strane navijača. 

Ne samo to, očekuje se i bratska pomoć od Zemunaca koji svoj meč igraju dan ranije, dobro je poznato da su "Taurunumi" i "Crveni đavoli".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke