Spremni za klađenje na fantazi? Ovo su naši predlozi!

Autor: Boris Jovanović
petak 20.08.2021.
20:52
Izvor: Sportske.net

Kao i obično imate priliku da unovčite znanje.

Povezane vesti

Engleska PL je svakako takmičenje za sve ukuse, najpoznatiji sportski brend na svetu, sportske.net i admiralbet.rs nastavljaju i ove sezone, ne samo sa fantazi ligom Admiral Sportske Fantazi PL (kod je y1u2bm) već i fantazi klađenjem na igrače.

Kao što već verovatno znate, računa se učinak igrača u kolu koje će biti odigrano u subotu i nedelju, kompletnu ponudu imate ovde.

Mi smo izdvojili desetak fudbalera, sa kratkim obrazloženjima, a predložićemo i par tipova.

Muhamed Salah - Kao i obično Egipćanin je otvorio sezonu golovima, Liverpul je lako dobio Norič, a sada igraju protiv Barnlija koji je sebi dozvolio da izgubi posle preokreta na domaćem terenu. Granica je 7.5, nije malo, gosti će se žestoko braniti, pa je možda bolje odigrati na minus bodove i nadati se da Salah neće postići više od jednog gola...



Patrik Bamford - Potpisao je novi ugovor sa Lidsom, spreman je da nastavi gde je stao prošle sezone, ali sudar Bijelse i Beniteza, odnosno gostovanje Evertona u Jorkširu može da bude veoma oprezan meč pa ni Bamfordu neće biti lako.

Kalvert Luin - Na istom meču kao i Bamford, odlični napadač Evertona će predvoditi napad, i njegova granica je 5.5, pa recimo ako bude nizak rezultat, malo golova mogli bi ste da spojite minus poene na oba napadača.

Džek Griliš - Siti je počeo porazom, sada svi očekuju da će zgromiti Norič, ali pojačanje od 100 miliona funti treba da napravi nešto posebno kako bi prešao granicu od 6.5 poena.

Rahim Sterling - Pomenuta granica je ista za Rahima Sterlinga, ako dođe do goleade on ima veću šansu od Griliša da stigne da prebaci granicu.

Bruno Fernandeš - Pucao je iz svih oružja protiv Lidsa na startu, ali neće biti baš tako lako protiv Sautemptona na strani. Doduše, odbrana "Sejntsa" nije baš impresivna, a "Đavoli" tradicionalno dobro prolaze na gostovanju.

Pol Pogba - Što se tiče Pogbe, granica je 5.5 za poen manja od Portugalca, ali je Francuz imao čak četiri asistencije u prvom kolu. Neće tako nešto ponoviti, mada kako rekosmo, Junajted obično igra mečeve protiv Sautemptona sa dosta golova, a prošle sezone su im dali devet golova doduše na "Old Trafordu".

Raul Himenez - Meksikanac se vratio posle duge pauze zbog zastrašujuće povrede lobanje, rekao je da se ponovo rodio. Na startu se nije upisao u strelce, sada "Vukovi" dočekuju bivšeg trenera Nunja i Totenhem. Novi menadžer Vulverhemtona Bruno Laže najavio je ofanzivniji fudbal, ali to nismo videli u prvom kolu. Ne treba rizikovati sa Himenezom na plus poene.

Son - Korejac je sada glavno oružje "Petlova", granica je 6.5, nije malo, videćemo da li je pobeda Totenhema protiv Sitija na startu zavela mnoge. Ako meč bude zatvoren, Son bi mogao da bude dobra opcija za minus poene.

Džejmi Vardi - On je kao vino, i dalje daje golove, rešio je meč na startu kod kuće protiv Vulverhemptona. Sada "Lisice" idu u London protiv Mojesovog Vest Hema, ovo je utakmica timova koji će se boriti za gornji dom. Ipak, Mojes neće rizikovati i ne sme sebi da dozvoli da juri rezultat kao protiv Njukasla jer Lester je mnogo jači rival.

Timo Verner - Nije puno toga uradio na startu, mada je Arsenalova odbrana i pored dolaska Bena Vajta kriminalna, Nemac retko daje golove, mada je imao dosta asistencija. Engleski derbiji umeju da budu dosadni i sa malo golova, treba probati sa minusom.

Ostalo ćete sami, mi bismo predložili:

Verner minus 5.5 poena (1.55)
Bamford minus 5.5 poena (1.55)
Griliš minus 6.5 (1.6)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke