Subota - Ne zaboravite da napravite tim za fantazi, nagrade čekaju!

Autor: Boris Jovanović
subota 11.09.2021.
08:18
Izvor: Sportske.net

Posle dvonedeljne pauze vraća se PL...

Povezane vesti

Nastavljamo našu Admiral Sportske Fantazi ligu. Ako ste se odmorili, vreme je za ozbiljan rad i predanu analizu, možete i dalje da se uključite ovo je četvrta nedelja, Osim šampionata koji traje čitave sezone i koji podrazumeva milionsku nagradu, delimo free bet i za najbolje tokom svake nedelje, motiva ima napretek.

Uvek je opasno kada je u pitanju "virus FIFA" kako Španci zovu reprezentativnu pauzu, dosta Južnoamerikanaca nije putovalo preko Atlantika, oni koji jesu, moraju u karantin i neće igrati. 

Kada su golmani u pitanju i dalje je Sančez (4.5) iz Brajtona popularan, mada je doneo 10 bodova. "Galebovi" igraju sa Brentfordom, Lesterom, Palasom, Arsenalom i Noričem, jasno da to nisu tako jaki rivali, pa je možda još jedna prilika da uzmete ovog golmana. 

Imamo još jedan dobar pik, Hoze Sa (5.00) ima samo osam bodova, ali je imao i težak raspored. Sada Vulverhempton čekaju Votford, Brentford, Sautempton, Njukasl i Vila, pa je to možda prilika da Portugalac donese više bodova.

Kad smo kod Vulsa, ima se probrati u njihovoj odbrani, recimo Semedo, jeftin je, samo 4.9, a biće standardan u narednom periodu. Luk Šo (5.5) nam nije doneo koliko smo se nadali, 11 bodova od početka, ali ako Mančester Junajted sačuva mrežu protiv Njukasla, Vest Hema, Aston Vile ili Benitezovog Evertona, makar dva puta, engleski reprezentativac bi uz neku asistenciju mogao da osvoji više poena nego u prve tri utakmice...

Kako rekosmo, Brajton nema baš težak raspored, a Dafi (4.2) je osvojio već 17 poena. Irac je bio na mukama protiv Piksijevih "Orlova", ali se dobro pokazao...

U veznom redu, Benrahmu (6.4) smo već predlagali, sada je već skup, ako ste nas poslušali, Alžirac ima već 26 poena. One najskuplje znate i sami  da uzmete, ako tražite nešto jeftinije, Mbeumo (5.5) iz Brentforda bi trebalo da zaigra bolje, kao i Traore (6.5) iz Vulvsa, on je bolja, ali i skuplja opcija od Rubena Neveša (5.5) koji nam se nije baš isplatio. 

Everton nema baš težak raspored, u sledećih pet od jačih timova igraju sa Junajtedom, obratite pažnju na njihove igrače, recimo vezistu Greja (5.6) koji je do sada doneo čak 19 poena. 

U napadu je uvek teško pronaći pravu vrednost za manji novac, dosta ljudi će nekog od skupljih napadača zameniti Obamejangom 
(9.9) iz Arsenala, oćekujući da Gabonac i "Guneri" prorade, imaju dobar raspored. Mi nismo nešto optimisti, držite se svojih proverenih zvezda.

Ako tražite nekog jeftinijeg, možda da probate sa Tonijem (6.4) koji je doneo 10 poena. Već smo predlagali fudbalera Brentforda, sada mu je cena veća, ali možda još nije kasno da ga uzmete...

U svakom slučaju, čekamo vas, kod je y1u2bm, napravite tim i upadajte...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak